Marcin SF Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 jak tatuś to nie można tak wcześnie :clap: :) ja też poprosze foty :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Andrzejku, co ta cicho sedzisz? :biggrin: p.s. Fotka w biurze..........dostępna po 10:00 w Poniedziałek................jak Kasia wyrazi zgode....................oczywiście :clap: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Klaudiusz-obrońca moralności :biggrin: jakieś zgody i inne takie.... poza tym Marcinie i Klaudiuszu-Wasze awatary nad sobą wyglądają wyjątkowo uroczo :clap: :) ;) :evil: :D :D: Edytowane 6 Października 2007 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Wiadomo, fotka robiona w praktycznie w tym samym REJONIE :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 :clap: Tatuś, niestety:(Jaka Kasia wyrazi zgode to zapodam :) p.s. IDŹ SPAĆ!!!!!!!!!!!! ;)A Ty czemu nie śpisz, fotki Kasi nie dają Ci spać ?Aśka i Marcin - do łóżek i SPAĆ !!!Rano wyjazd do Modlina a później ognisko. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 ja to mam inne plany na wczesne popołudnie :clap: na rano zresztą też-będę SPAĆ!!!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaR Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 No i wystraszyli pannę Kasię, zboki jedne.Klaudio dawaj te foty !!! A jest któraś w bikini ? ;) No ! Jest fotka, ale tylko jedna ???? :buttrock: aż taka strachliwa nie jestem. Witajcie :D No a w sprawie baru 2oo, byłam w piątek, nie zawiodłam się, mile spędzony czas w miłym towarzystwie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 No a w sprawie baru 2oo, byłam w piątek, nie zawiodłam się, mile spędzony czas w miłym towarzystwie :bigrazz:ale nie naszym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaR Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 ale nie naszym... nic straconego, nadarzy się jeszcze okazja :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 nic straconego, nadarzy się jeszcze okazja :icon_question:No to moze w czwartek :icon_question:. Mialbym okazje zeby sie pozegnac ze wszystkimi ktorzy beda chcieli mnie pozegnac :icon_question:. Co wy na to? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) da się zrobić, ja będę na pewno, o której godzinie będziesz? zastanawiam się, może był by sens przykeić ten temat :flesje: to już 4 albo 5 ustawka w tym wątku Edytowane 8 Października 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 to i ja się może zjawię, ale nieco później, gdyż mam jazdy do 19 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 to i ja się może zjawię, ale nieco później, gdyż mam jazdy do 19 :) gdzie jeździsz, będę zapewne zmotoryzowany w jakiś sposób to bym Cię zgarnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 widze, ze sie kolejna impreza szykuje.zdecydowanie wnosze o przyklejenie tematu, zima idzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 to i ja się może zjawię, ale nieco później, gdyż mam jazdy do 19 :) To ustaw jazdy tak, żeby skończyć w 2oo, pierwsza okazja przyjechać tam prowadząc motocykl :) i być może jedyna, żeby przyjechać moto i napić się :) bo potem Radianem to trzeba będzie też i wracać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi