Igor Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Nie z penisa też nici, obowiązki służbowe :PNie narzekaj, pewnie jakas bizneskolacja. Najesz się, opijesz .....Też nie lubię takich imprez :buttrock: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Nie narzekaj, pewnie jakas bizneskolacja. Najesz się, opijesz .....Też nie lubię takich imprez :P .pzdr nie ma nic gorszego jak się najeść i opić. Ochyda :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 nie ma nic gorszego jak się najeść i opić. Ochyda :evil:Masz rację Marcinku. Po cholerę tracić czas i kasę na obżarstwo jak jest jeszcze tyle :flesje: do wypicia.Klaudio to wie, dlatego rozpacza. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Nie z penisa też nici, obowiązki służboweKarwa jakie obowiązki??!! Nic mi nie mówileś.nie ma nic gorszego jak się najeść i opić. Ochyda O fujjjj. Wstrętne i takie pretensjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Bede krotko po 19. Ktos wczesniej bedzie czy bede sam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Bede krotko po 19. Ktos wczesniej bedzie czy bede sam ? koło 19:20 będziemy, może 19:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Marcin, moze w centrum sie zgadamy i pomozesz mi tam dojechac ? mozemy sie umowic w metro Centrum. Co Ty na to ? Nie ma nikogo. 886 501 912 to jest moj nr tel jak by co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 To może i ja wpadne, kto będzie? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 jestem byłem wypiłem, znowu było fajnie ;), szkoda Lime, że wyjeżdza. Twoje zdrowie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Ehh dopisze ,że ja byłem . i o dziwo spotkałem WALDKA bhuabhuabhu nic sie nie zmeił.... suchyyyyyyyyyyyyyyy jak zawsze heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Ehh dopisze ,że ja byłem . i o dziwo spotkałem WALDKA bhuabhuabhu nic sie nie zmeił.... suchyyyyyyyyyyyyyyy jak zawsze heheh zamiast pomoc i zabrac mnie na silownie to Ty w ten sposob... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Waldi.........pamietaj co Tobie powiedzialem. Kochaj te baby do ostatniej złotówki......uhahahahahahaPozdro.Pees. Nowy ta Twoja Afryka na prawde nieźle zap.....la. Dzieki za wspólny lansik :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 jestem byłem wypiłem, znowu było fajnie :), szkoda Lime, że wyjeżdza. Twoje zdrowie :icon_mrgreen:Dzieki :wink:. Jeszcze sie razem napijemy :). Pozdrawiam Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Dzieki :(. Jeszcze sie razem napijemy :icon_mrgreen:. Pozdrawiam Pewnie, wpadamy do Ciebie na 2oo do Edynburga jak tylko pogoda sie ustabilizuje. Kto chetny, moze Wielkanoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Niestety do 30.X kazdy czwartek bede musial kiblowac na lotnisku.Wiec nie bedziemy sie widywac w te dni w 2oo... od listopada bedzie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi