Skocz do zawartości

Star Raider'08

johny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.starmotorcycles.com/star/produc.../1/0/image.aspx

Silnik naprawdę pokaźny, gabaryty także (długość i waga jak mój Potfur).

Jak się Wam podoba?

Pytanie otwarte - jak jeździ?

Wg mnie - całkiem całkiem. Może na pierwszy rzut oka przypominać virażkę, ale na żywca gabaryty będą robiły wrażenie.

Może to być całkiem niezłe moto... :)

Pasi mi :D

No no, a bałem się, że choppery już całkiem zaginęły... Jest o czym myśleć na przyszłość...

Aczkolwiek wersja "S" bardziej mi się widzi: http://www.starmotorcycles.com/star/produc.../0/gallery.aspx

Edytowane przez Dymsha

wydaje mi się, że będzie wielki come back chopperów (np H-D 2008)... ileż można wszystko na cruiserach i power cruiserach opierać...

maszyna niezła - tylko dlaczego (jak już muszą być alusy) nie zrobią jakiegoś dobrego wzoru szprychowania?

Prałat napisał:

Pomysł ciekawy, ale moto jakby połamane jakieś. Może na żywo będzie lepiej.

połamane, przez te krzywe tłumiki, i nisko osadzone siedzenie drivera, w porównaniu do siedzenia pasażera. Sam jestem zwolennikiem, prostych rurasów ;) Obydwa motocykle mi się bardzo podobają, aczkolwiek, ska odrobinę ładniejsza co chrom, to chrom :)

Edytowane przez Marcin SF

Marcin SF napisał:

połamane, przez te krzywe tłumiki, i nisko osadzone siedzenie drivera, w porównaniu do siedzenia pasażera.

Dokładnie, to tłumiki robią tą robotę. Ale i tak wiadomo, że trzeba je będzie zmienić na puste :D , więc można na puste i proste :bigrazz: ...

A i nie wiadomo, czy na Europę nie puszczą wersji ze szprychami, więc wtedy już wszystko byłoby cacy :biggrin: ...

Edytowane przez Dymsha

Dymsha napisał:

Dokładnie, to tłumiki robią tą robotę. Ale i tak wiadomo, że trzeba je będzie zmienić na puste :D , więc można na puste i proste :biggrin: ...

takie motocykle, powinni sprzedawać od razu bez tłumików, potem się trzeba w allegro bawić :bigrazz:

Dymsha napisał:

Cieszy mnie tendencja powrotu do produkcji chopperów. Kawa 900, nowe H-D, teraz to, pewnie zaraz będą następcy. Będzie w czym przebierać na starość :-).

No, akurat jak znowu beda modne cruisery :P

Nawet fajne te Yamahy, przypominaja mi troche nowe HD ale mniej przekonbinowane. No i naped paskiem! :biggrin:

Riccardo napisał:

No, akurat jak znowu beda modne cruisery ;)

Nawet fajne te Yamahy, przypominaja mi troche nowe HD ale mniej przekonbinowane. No i naped paskiem! ;)

A mogą byc modne nawet furmanki :wink: . Mi i tak widzą się tylko choppery, a że nowego i tak sobie nie kupię, to na starość taki używany będzie w sam raz :wink: , a z odzysku to i tłumik już pewnie będzie miał zmieniony :D ...