johny Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 http://www.starmotorcycles.com/star/produc.../1/0/image.aspx Silnik naprawdę pokaźny, gabaryty także (długość i waga jak mój Potfur).Jak się Wam podoba?Pytanie otwarte - jak jeździ?Wg mnie - całkiem całkiem. Może na pierwszy rzut oka przypominać virażkę, ale na żywca gabaryty będą robiły wrażenie.Może to być całkiem niezłe moto... :) Pasi mi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) No no, a bałem się, że choppery już całkiem zaginęły... Jest o czym myśleć na przyszłość...Aczkolwiek wersja "S" bardziej mi się widzi: http://www.starmotorcycles.com/star/produc.../0/gallery.aspx Edytowane 25 Września 2007 przez Dymsha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 wydaje mi się, że będzie wielki come back chopperów (np H-D 2008)... ileż można wszystko na cruiserach i power cruiserach opierać...maszyna niezła - tylko dlaczego (jak już muszą być alusy) nie zrobią jakiegoś dobrego wzoru szprychowania? Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Pomysł ciekawy, ale moto jakby połamane jakieś. Może na żywo będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOP Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Jak dla mnie super, jakoś wolę cieńką gumę z przodu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Dymsha, masz rację, wersja S i całkiem całkiem. Wreszcie choppery wracają. Może dane nam będzie poczuc dzikość serca na tym sprzęcie ;) Byłoby fajnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Pomysł ciekawy, ale moto jakby połamane jakieś. Może na żywo będzie lepiej. połamane, przez te krzywe tłumiki, i nisko osadzone siedzenie drivera, w porównaniu do siedzenia pasażera. Sam jestem zwolennikiem, prostych rurasów ;) Obydwa motocykle mi się bardzo podobają, aczkolwiek, ska odrobinę ładniejsza co chrom, to chrom :) Edytowane 25 Września 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) połamane, przez te krzywe tłumiki, i nisko osadzone siedzenie drivera, w porównaniu do siedzenia pasażera. Dokładnie, to tłumiki robią tą robotę. Ale i tak wiadomo, że trzeba je będzie zmienić na puste :D , więc można na puste i proste :bigrazz: ...A i nie wiadomo, czy na Europę nie puszczą wersji ze szprychami, więc wtedy już wszystko byłoby cacy :biggrin: ... Edytowane 25 Września 2007 przez Dymsha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Dokładnie, to tłumiki robią tą robotę. Ale i tak wiadomo, że trzeba je będzie zmienić na puste :D , więc można na puste i proste :biggrin: ... takie motocykle, powinni sprzedawać od razu bez tłumików, potem się trzeba w allegro bawić :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 A :D mnie sie nie podoba jakis taki przerysowany jak wszystko co ostatnio robi Yamaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Fuj, przecież to jest na pasek ?Nie ma kardana -w ogóle nie biorę pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Cieszy mnie tendencja powrotu do produkcji chopperów. Kawa 900, nowe H-D, teraz to, pewnie zaraz będą następcy. Będzie w czym przebierać na starość :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riccardo Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Cieszy mnie tendencja powrotu do produkcji chopperów. Kawa 900, nowe H-D, teraz to, pewnie zaraz będą następcy. Będzie w czym przebierać na starość :-). No, akurat jak znowu beda modne cruisery :PNawet fajne te Yamahy, przypominaja mi troche nowe HD ale mniej przekonbinowane. No i naped paskiem! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 No, akurat jak znowu beda modne cruisery ;)Nawet fajne te Yamahy, przypominaja mi troche nowe HD ale mniej przekonbinowane. No i naped paskiem! ;)A mogą byc modne nawet furmanki :wink: . Mi i tak widzą się tylko choppery, a że nowego i tak sobie nie kupię, to na starość taki używany będzie w sam raz :wink: , a z odzysku to i tłumik już pewnie będzie miał zmieniony :D ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus_Drifter Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 dla mnie fatal - nie mój gust - tylko i wyłącznie5 z plusem za pasek - dodaje trochę uroku - a nie ten brzydki ohydny wał w jakieś obudowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi