JERY Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Sniegu to ja sobie nie zycze!!! Conajmniej do 2-3 dni przed wigilia:P. A co do kolejnego miejsca w ktorym mozna sie napic, to czy nie mozna wybrac miejsca blizej centrum? (bardziej sprawiedliwie wobec wszystkich), a miejsca pod granicami kraju przelozyc na lato? Badz co badz to ryzyko jechac 400 km o tej porze roku. Moze uda sie dojechac, ale wrocic niekoniecznie, no chyba ze za plugiem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 na otwarcie sezony zimowego proponowałbym jesienną pogoń za lisemzabawa fantastyczna, no i okazja do spotkania wszelakiej maści świrów oraz znajomych pozdro251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 na otwarcie sezony zimowego proponowałbym jesienną pogoń za lisemzabawa fantastyczna, no i okazja do spotkania wszelakiej maści świrów oraz znajomych pozdro251a po co łączyć imprezy? skoro można zrobić ich jeszcze więcej :icon_idea: :icon_razz: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 a po co łączyć imprezy? skoro można zrobić ich jeszcze więcej :icon_idea: :icon_razz: :banghead: Aśka na następny zlot rozumiem, że już Radianem?? :icon_mrgreen: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Aśka na następny zlot rozumiem, że już Radianem?? :icon_idea:a widzisz mój podpis? no. to ja nie widzę chętnych do oględzin :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Myślisz ze ktoś sie sam zgłosi? Wyszukaj kogoś na forum z nysy i poproś na PW. Bankowo nie odmówi... A Radianem to rundkę chcę, bo to moto moich marzeń, nawet dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 a widzisz mój podpis? no. to ja nie widzę chętnych do oględzin :icon_razz:Świru był podobno chętny do oględzin...?? Żeby to było bliżej to bym się pojechał zobaczyć sprzęt... :icon_idea: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Myślisz ze ktoś sie sam zgłosi? Wyszukaj kogoś na forum z nysy i poproś na PW. Bankowo nie odmówi... A Radianem to rundkę chcę, bo to moto moich marzeń, nawet dziś...myślisz, że na to nie wpadłam? ale spójrz kiedy ostatnio Nysowianie na forum byli :icon_rolleyes: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?act=membersŚwiru był podobno chętny do oględzin...?? tak, ale tego w Radomiu :icon_question: a tam za to sprzedający jakies jaja odstawia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 tak, ale tego w Radomiu :icon_question: a tam za to sprzedający jakies jaja odstawia :/Ten z podpisu jest piękny... :icon_rolleyes: Wejdź na forum południe to może tam kogoś znajdziesz :icon_question: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ten z podpisu jest piękny... :icon_rolleyes: Wejdź na forum południe to może tam kogoś znajdziesz :icon_question:juz jest temat w sport/naked/turystyk. myślisz, że mnie Adam nie zbanuje za powtarzanie tematów? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ja Cie zbanuje za to, że narobiłaś ochoty, a zbiornika sie trzymalas na paradzie :icon_question: Zerknij na mape i znajdz kogoś blisko Nysy... Co za problem :icon_rolleyes:Aha... mój sąsiad ma Nysę... Może być?:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ja Cie zbanuje za to, że narobiłaś ochoty, a zbiornika sie trzymalas na paradzie :icon_question: Zerknij na mape i znajdz kogoś blisko Nysy... Co za problem :icon_rolleyes:Aha... mój sąsiad ma Nysę... Może być?:-Dbiorąc pod uwagę jak kilka razy przyspieszałeś, to powinieneś się cieszyć, ze trzymałam się baku :icon_question: a do radianka musze kogoś znaleźć.... ja knie, to zostaje mi pociąg :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Twierdzisz ze moja lokomotywa nie ciągnie? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Twierdzisz ze moja lokomotywa nie ciągnie? :>nie. raczej wręcz na odwrót :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ciesz sie, że nie doszedłem...... do 7 tys obr. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi