Bart3z Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) wiesz przecież, ze Adam np. ostatnio szalał z wywalaniem tematów :DPamiętasz jak w Borkach mówił, że będą masowe bany?? :crossy: Nikt jeszcze bana nie dostał :wink: My tylko sobie rozmawiamy :wink: A to, że temat jest zawsze wielowątkowy to co innego :icon_mrgreen: Widzisz turtel się już zgłosił :flesje: Edytowane 26 Września 2007 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Pamiętasz jak w Borkach mówił, że będą masowe bany?? :icon_mrgreen: Nikt jeszcze bana nie dostał :lalag: bo Adam tylko gadać potrafi :P a jak trzeba realizować, to tchórzliwie ucieka ze skulonym ogonem :P Edytowane 26 Września 2007 przez Lisena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 bo Adam tylko gadać potrafi :P a jak trzeba realizować, to tchórzliwie ucieka ze skulonym ogonem :POj to było poniżej pasa :icon_mrgreen: Pod domkiem też coś było, że uciekł, ale nie mogę sobie dokładnie przypomnieć o co chodziło... :lalag: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Oj to było poniżej pasa :lalag: Pod domkiem też coś było, że uciekł, ale nie mogę sobie dokładnie przypomnieć o co chodziło... :P 1. Twój Polonez? :P2. butelka po oranżadzie, przez którą miał kaca? :icon_mrgreen: 3. zdjęcie jego dziewczyny? :D4. śmierdząca farelka? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Lisena walczy o banana? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 wiecie, co Wam powiem?pier*olcie się obydwaj :Dech... nic tylko sex i sex :D lewą ręką piwa dziś podnieść nie mógł biedaczek, a lewa to jego sprawniejsza ręka.Ale podnoszenie Tobie piwa wczoraj prawa szlo rownie dobrze... :buttrock: no fajnie wczoraj bylo.. tylko szkoda ze ja na prochach :/chlopaki... listkowi cos dosypywaliscie do piwa?bo chyba po 4 walneliscie, a mi sie listek platal pod nogami.. ;)Ty sie nie tlumacz... Mariani tez zazywal i co? :biggrin: Wr0na co ty gadasz plątały ci się nogi o telefon dosłownie całą drogę tylko sms i nic tylko sms Ciekawe do kogo tak ostro pikal :biggrin: a mnie boli kark i plecy i nie moge się ruszać :/Trzeba bylo nie sexic na lampie!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Trzeba bylo nie sexic na lampie!! :)gdyby od tego mnie kark bolał, to bym nie narzekała :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 bo Adam tylko gadać potrafi a jak trzeba realizować, to tchórzliwie ucieka ze skulonym ogonem Ciekawe kto by nie uciekł spod okienka od łazienki w której się kąpie panienka chodząca 3 dzień w tych samych przepoconych kalesonach non stop :) zasnęłam przed telewizorem. widać nie była to zbyt wygodna pozycja :/ i teraz biedna cierpię. a znikąd pomocy.... Proponuje przejazdzke B12. Słyszałem, że ponoć jedwabiście wygodny dla plecaczków :] Pozatym zbiornik przenosząc obroty świetnie masuje... uda. Pamiętasz jak w Borkach mówił, że będą masowe bany?? Nikt jeszcze bana nie dostał My tylko sobie rozmawiamy A to, że temat jest zawsze wielowątkowy to co innego Chciej tu zostać papieżem i wybacz to Ci jeszcze wypomną... Ehhh... Polaczki :) Oj to było poniżej pasa Pod domkiem też coś było, że uciekł, ale nie mogę sobie dokładnie przypomnieć o co chodziło... Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Ha, ha, ha ! I ja mam w to uwierzyć ? W maliny mnie wpuszczasz. :icon_biggrin:Uwierz, bo to akurat jest prawda. Pzdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Proponuje przejazdzke B12. Słyszałem, że ponoć jedwabiście wygodny dla plecaczków :] Pozatym zbiornik przenosząc obroty świetnie masuje... uda. ale to tylko przy hałasowaniu pod światłami :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Proponuje przejazdzke B12. Słyszałem, że ponoć jedwabiście wygodny dla plecaczków :] Pozatym zbiornik przenosząc obroty świetnie masuje... uda.To dlatego jesteś taki.....hmmm.....szczęśliwy z bananem na ustach jak smigasz B12....uhahahahaAdaś uważaj bo się od tych wibracji i masażu uzależnisz :banghead: :wink: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfm Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Witam,Kolejna porcja fotek :clap: Pozdrawiam Cytuj http://www.dywizjonpoludnie.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Witam,Kolejna porcja fotek ;) PozdrawiamŁee, ale mnie na nich nie ma :wink: :) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Witam,Kolejna porcja fotek :wink: Pozdrawiam Mnie tam ni ma ale moto z profilu moje jest ;) :wink: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 moje moto tyz jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi