izula Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Melduje się przepraszam że tak póżno ale duuużo pracy dojechałam cała i zdrowa , dzięki wszystkim za udany wekendzik mam nadzieję do szybkiego zobaczenia :biggrin: Miło Was było poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Właśnie stwierdziłem, że po Borkach głownym fotografem forumowym powinieneś zostać... Pochwała wzrokowa :] Co do ciepłych lodów w sklepie to nie dziwie się kobitce za ladą... Biorąc pod uwagę temperaturę w większości domków najlepiej schodziłyby gorące lody :] A Sadriss za pasztetowe i mięsne lody ma bana ;} Cooo!?Gilerka tyż :biggrin: Lodów się czepiasz, przynajmniej sie nie zepsuły :P i trzeba było sobie farelką podgrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katja_75 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Bardzo dziękuje Wszystkim za przemiłą atmosferę na zlocie.Ponadto, załodze domku nr. 25 specjalnie dziękuję za urocze dwie noce ciało przy ciele - Lime spał za ścianą, żeby nie było... Załodze domku nr. 40 bardzo mocno dziękuję za opiekę duchową i kulinarną, oraz za wyrozumiałość dla mojego burzliwego rozruchu porannego dzisiaj :biggrin: Na następną imprezę przygotuje następne dwa skecze - jakieś propozycje? Opieka duchowa i kulinarna gwarantowana także przy następnej okazji :P, a rozruch poranny był wskazany, bo potem było już tylko lepiej :eek: Wstępne propozycje skeczy już były omawiane - Kabaret Moralnego Niepokoju ... " jak wyrywać lachony" ;) W Borkach byłam pierwszy raz, ale mam nadzieję, że nie ostatni. A dzięki podróży 4oo i zabraniu "pasażerów" poznałam super osoby: Flippera i Anię, którzy z "pasażerów" stali się współlokatorami w domku :buttrock: Razem z Gosią ( jeszcze nie forumowiczką ) tworzyliśmy "wesoły domek" i za tę atmosferę + barwne i ciekawe opowieści Tomka - bardzo dziękuję :buttrock:Pozdrawiam Lisenę, Mychę, Capona, Pawła, Jaremę, i kilka innych osób ( niestety nie pamiętam wszystkich nicków czy imion ), których miałam okazję poznać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) My też dziękujemy Tomku Edytowane 25 Września 2007 przez izula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Dobra dość już tych dowcipów o moim ex-telefonie :buttrock:Mam nastepną karte i następny telefon. Nie mam tylko wszystkich numerów telefonu. Bądźcie tak mili i podajcie mi je, np. na PW. :biggrin: :P :buttrock:No i dzięki wszystkim którzy pomagali mi w poszukiwaniach zguby.Hardcorowo było!!! Tak sie bawi ,tak sie bawi 100LICA !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Na resztę nie mam czasu bo za godzinę wylatuję na Mazury leżeć wentylem do góry przez 2 tyg. i jestem w totalnej rozsypce.Na czas nieobecności mianuję KaZeta moim rzecznikiem. ;) Oświadczam wszem i wobec, iż wyżej wymienionej posady oraz obowiązków z nią związanych nie przyjmuję :D :wink: :wink: Edytowane 25 Września 2007 przez KaZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Norbik-- sorry za podjadanie chleba :D I gratulacje za patent czekolady MILKI o śledziowym aromacie. no problema..... :wink: to ja dziękuję za kefirek z rana :wink: uratował mnie ;) żaden patent - trzeba wylać śledzie w pleckaku ;) nie tylko czekolada była śledziowa :wink: Edytowane 25 Września 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 słuchaj, on bierze, kiedy chce - w końcu Dominator ;)i Ty sie dajesz dziewczyno? :wink: tych lodów nie widziałam, ale w sklepie były lody ciepłe :wink: no wiesz... tak przy ludziach o tym gadac? feee... edit:kurna.... a rano mieliśmy lody kiełbaskowe.... zapomniałam :D [/color]kurcze... same zboczuchy no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 kurcze... same zboczuchy no... Mariolki nie było, to od razu same zboczuchy :D no co ty przestań sciemniać, myślisz, że ona to czyta :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Mariolki nie było, to od razu same zboczuchy :wink: no co ty przestań sciemniać, myślisz, że ona to czyta :wink:Ty sie lepiej ciesz, ze Twoja zona tutaj nie czyta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Ty sie lepiej ciesz, ze Twoja zona tutaj nie czyta :crossy: eee my się już za dobrze znamy ;) mogła by by sobie poczytać :) tylko po co, sama pewnie sie domyśla co się działo :P Edytowane 25 Września 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agram Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 ...NORBIK wkońcu odpowiedni AVATAR :crossy: :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Pozdrawiam Lisenę też Ciebie pozdrawiam :) naleśniki były super :P i Ty sie dajesz dziewczyno? :crossy: słuchaj, z Dominatorem nawet zmiana oleju jest przyjemnością ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 eee my się już za dobrze znamy :P mogła by by sobie poczytać :)tylko po co, sama pewnie sie domyśla co się działo :PJestes tego absolutnie pewien? :crossy: słuchaj, z Dominatorem nawet zmiana oleju jest przyjemnością ;)zauwazylem... zwlaszcza jak siedzisz na gorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Prosie Was bardzo - 150 fotek i 2 filmiki - http://picasaweb.google.pl/loluch968/Borki092007 Miłego oglądania Z motocyklowym pozdrowieniem :crossy: Edytowane 25 Września 2007 przez loluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi