norbik Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) :icon_mrgreen: DZIĘKI :notworthy: wyj**ane W KOSMOS TE BORKIJESZCZE DO MNIE NIE DOTARŁO, ŻE MNIE TAM DZIŚ NIE BEDZIE ;) :Dprzy okazji pozdrawiam gorąco Edytowane 23 Września 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Dzięki wszystkim za super zabawe, mega kaca, złamaną klamke sprzęgła, siniaki, otarcia itd. :notworthy: p.s. Rebel zadzwoń do mnie :icon_mrgreen: buhahahahahahahahahahahahahahahahaha Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 p.s. Rebel zadzwoń do mnie :icon_mrgreen: buhahahahahahahahahahahahahahahahahaHahahaha już go tak nie dołuj :D Widziałeś jak wczoraj siedział przy ognisku :notworthy: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 FOTKI!! Spamerzy :icon_mrgreen: :notworthy: :D Komu tego bana obiecałem, bo zapomniałem spisywać ;) :D :D?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 wlasnie obdzwanialem ludzi upewniajac sie ze dojechali...tylko rebel nie odbiera :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 FOTKI!! Spamerzy D.gif D.gif D.gif Komu tego bana obiecałem, bo zapomniałem spisywać D.gif D.gif D.gif??hahaha chyba z pół forum chciało. Pamiętasz co na prima aprilis ? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Może ma tel wyłączony? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 specjalnie dla Adama i B@rtka: pierd**cie sie : P Co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Co?to taka damskie subtelne zyczenia udanej nocy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Wróciłem se, było całkiem śmiesznie. Radek mam nadzieje wrzuci tu pewne nagranie ;) Ja bym je zatytułował "Niespełniona miłość" aaaaahahhaahahah :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Wr0na, nie chce być niemiły ale... nie jesteś w temacie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 specjalnie dla Adama i B@rtka: pierd**cie sie : PCooo?? :D Adam za takie coś to chyba ban powinien być ;) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) Może ma tel wyłączony? :DWłaśnie dzwonie i dzwonie i się cały czas poczta włącza ;) :D Marcin fotki!!! :biggrin: Edytowane 23 Września 2007 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Wr0na, nie chce być niemiły ale... nie jesteś w temacie :Dwystarczylo rano postac pod domkiem zeby uslyszec to 'pier*ol sie' tak z szesc razy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Właśnie dzwonie i dzwonie i się cały czas poczta włącza ;) :D Marcin fotki!!! :biggrin: nie wiem, czy dam radę, spaaaać mi się chce makabrycznie, nawet nie jestem w stanie się rozpakować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi