wawrzyn15 Opublikowano 5 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 Witam! Bardzo prosze, napiszcie mi cos o Suzuki GS500 (oprocz osiagow) przymierzam sie do tego motocykla a niewiele onim wiem poza parametrami...znacie moze jakas strone z filmami w roli glownej z tym motocyklem? (oprocz http://olivieeeer.free.fr/gs500e/gs500e.html) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 5 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 Było już kilka tematów o tym motocyklu - poszukaj na dalszych stronach spisu, albo wykorzystaj opcję "szukaj". GS 500 fajny jest. tyle można powiedzieć - prosta konstrukcja, niezłe osiągi, przyzwoite prowadzenie jak na tą klasę motocykla. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak Opublikowano 5 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2003 Może znajdziesz tutaj też coś co Cię zainteresuje.http:www.gstwin.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_27 Opublikowano 11 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2003 GS 500 jest fajny ale GS 500 od 2001 jest fajniejszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2003 GS 500 jest fajny ale GS 500 od 2001 jest fajniejszy :) Ale mułowaty. Mój `93 ma 6,2 do 100, a nowe mają 7,4 - zmienili przełożenia kilka lat temu i spieprzyli całą sprawę. V-max też nie wzrosła, bo już starsze roczniki osiągają maksa na 5 biegu. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 12 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2003 .. ciekawe, czy da sie wyczuć różnicę w czasie jazdy .... w katalogu wygląda to tragicznie, a w rzeczywistości pewnie poprawia charakterystykę, chociaż ... to też tylko spekulacje.PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 13 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2003 Mam nadzieje że nikt mnie nie zabije za reklamę ale zajrzyj na moją stronkę możne znajdziesz tam coś ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Fredi -dlaczego zabijać :( ?Polecam tą stronę, sam tam zaglądam !Pozdr.Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 24 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Rapitoteles...tak pozatym gratuluje sprzetu...co o nim sadzisz? jak oddaje moc? nie bedzie malo bo 34-konnej NSRce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Dzięki :wink:Na razie nie narzekam. No może tylko na pogodę. Mocy nie brakuje mi na razie absolutnie :(. Jestem też mile zaskoczony mimo tego co wcześniej słyszałem elastycznością silnika. Da się też spokojnie, choć kusi.Moc 46KM na razie mnie satysfakcjonuje. Sprężanie 10.3 w obu cylindrach, chodzi ładnie.A co do NSRki - myślę, że nie. Jeździłem NSRką ale mało więc dokładnie się nie będę wypowiadać. Z moich spostrzeżeń wynika, że GSem się lepiej skręca. Kopa ma niezłego, naprawdę. Dużo też zależy od egzemplarza na jakiego trafisz. Jechałem dwoma zanim kupiłem. Najpierw wydawało mi się ze chodzi spoko ale jak pojechałem tym, którego kupiłem okazało się że to dopiero rakieta :wink:Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 24 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 No to super, tymbardziej ze niesamowicie podoba mi sie ten motocykl wizualnie wiec co sobie bede zalowal...zanim bede mial GSa to jeszcze troche minie ale teraz bede szukal tez GSow..pisalem kiedys na ten temat tutaj i opinie byly podzielone, jedni mowili ze troche malo reszta ze starczy...myslalem tez nad GPZem ale zobacze na co trafie....zawsze moge gupic GSa na chocby jeden sezon i pozniej zmienic...zobaczymy!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Ja też nie wiem jak długo pojeżdżę GSem ale wyszedłem z założenia, że warto spróbować. To motocykl popularny i nie będzie go ciężko sprzedać. Poza tym za tą cenę raczej ciężko kupić mocniejszy motocykl w równie dobrym stanie. Lepiej coś słabszego (szczególnie na początek) a jeżdżącego. Polecam. Pozdr.Rafał P.S. Jak zmienie zdanie dam znać :wink: Na razie mi się podoba :( baardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 25 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 Fredi -dlaczego zabijać :( ?Polecam tą stronę' date=' sam tam zaglądam !Pozdr.Rafał[/quote'] Rafał B dzięki za słowa uznania. Gdyby to ciebie zaciekawiło to dziś wrzucę na stronkę momenty dokręceń śrub. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi