piotrek2345 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Witam mam pytanei ile mniejwiecej trzeba czekac na PJ i mozna jakos zrobic zeby szybciej wydali mi prawko bo juz nie moge sie doczekac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx sprawdz sobie. Srednio 2 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Po nawet tygodniu możesz zadzwonić i się zapytać czy już wydali... :icon_question: Tylko nie szalej od razu po odbiorze... Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Raz słyszałem ze ktos odebrał po 5 dniach, a tak zazwyczaj tydzień, dwa. Sprawdzaj sobie codziennie na tej stronce :). A łącze sie z Tobą w bólu bo sam kiedyś czekałem ponad dwa tygodnie najpierw na A 1, troche pozniej na A i B a korciło po zdanym egzaminie zeby sobie juz legalnie śmigać ;). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Od 10 dni (ja tyle czekałem) do nawet 20 dni ... :/Na stronce informacje są podawane z małym opóźnieniem - najlepiej dzwonic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ja pamiętam że trafiłem na jakiś taki trudny okres - bardzo dużo ludzi robiło prawo jazdy i na egzamin czekałem około 2 miesięcy a na wydanie dokumentu około 3 tygodni ( mówię o kat B bo na a odwołali mi egzamin bo w dniu mojego egzaminu spadł śnieg :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Raz słyszałem ze ktos odebrał po 5 dniach, a tak zazwyczaj tydzień, dwa. Sprawdzaj sobie codziennie na tej stronce :). A łącze sie z Tobą w bólu bo sam kiedyś czekałem ponad dwa tygodnie najpierw na A 1, troche pozniej na A i B a korciło po zdanym egzaminie zeby sobie juz legalnie śmigać ;). PozdroJa A1 miałem po 5 dniach ale za puzno popatrzylem ( na tej stronce co podalem) i odebrałem dopiero w 7 dniu no i to była z póltora roku temu :smile: . Ale teraz dluzej sie czeka kumpel czekal 2 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Raz słyszałem ze ktos odebrał po 5 dniach, a tak zazwyczaj tydzień, dwa. Sprawdzaj sobie codziennie na tej stronce :). A łącze sie z Tobą w bólu bo sam kiedyś czekałem ponad dwa tygodnie najpierw na A 1, troche pozniej na A i B a korciło po zdanym egzaminie zeby sobie juz legalnie śmigać :flesje:.U mnie wiadomość była na stronie 6 dni po egzaminie, a może było do odbioru już wcześniej? Tak więc nie było tak źle.A na egzamin czekałem 7 dni od zapisania się :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) A mam pytanie bo slyszałem ze musze zaplacic gdzies 70 zł i wtedy wysyłaja moje dokumenty to prawda czy dopiero mam placic jak bede odbieral prawko ??????????? Bo egzaminator powiedzial ze zdałem egzamin nic mi nei dal ok Dowidzenia -dowidzenia i tyle lol ? lool 7 dni od zapisania sie ja w je*anym przemyslu musialem czekac miecha wogle to jest chore co sie dzieje w tym wordzie musialem jechac z jarosławia do przemysla motorem z mojego osrodka bo w tej swi przemysl nie mieli sprawnego motoru (wksa 125) jest jedna sala gdzie zdaje sie egzamin teoretyczny ( gdyby zrobili wiecej sali to odrazu terminy bylyby inne) i wogle to tak wszystko tam powoli robia nie dosc ze ten gostek co zajmuje sie sprzetami w tym wordzie nei nalał paliwa do jakeigos zongshenga i gostkowi zatrzymal sie motor na srodku skrzyzowania :D parodia wogle z tym przemyslem bleee :) . Mój brat czekal 3 tygodnie na prawko jeden znajomy czekał tydzien to ja nie wiem od czego to zalerzy chyba od tego kiedy te tumany z wordu wysla kurierem te dokumenty.... Edytowane 19 Września 2007 przez piotrek2345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Trzeba najpierw zapłacic za prawko a potem dopiero czekac na nie, więc śmigaj do urzędu ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 I gdzie mam isc i co mam powiedziec ze chcialem zaplacic za prawko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ja czekałem 12 dni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 czekałem około 6 dni (do pojawienia się statusu na stronie), za prawko płacisz przy odbiorze, a nie przed odbiorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 To juz teraz mi namieszaliscie w głowie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ja płaciłem na 100% przed, może nie jest to konieczne, więc sorry za wprowadzenie w błąd jak coś ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi