Gab. Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Czyli szukaj silnika.........a kartery raczej od namolnego kopania po zatarciu. Pozdro No Ci się narobiło:( Mam nadzieję, że nie pojawi sie wkrótce na allegro ogłoszenie o CR 250 w stanie super, tylko silnik lekko nie pali :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel RX Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Czyli szukaj silnika.........a kartery raczej od namolnego kopania po zatarciu. Pozdro Heh ale Kopka byla nie do ruszenia...moglem po niej skakac i nic;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 brak płynu w chłodnicya)dzirawa chłodnicab)uszczelka pod głwicą dała dupy -przepaliłeś cały płyn, motor sie przegżał, nicasil zlazł i tłok "wgryzł się" w cylinder ---należy zdjąć cylinder w jakikolwiek sposób, bo najprawdopodobniej juz i tak bardziej nie zniszczysz niż jest zniszczone. koszta nie małe. dalej nie prognozuję bo nie jestem wróżką Tamarą z polsatu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Panowie Temat już zakończony bo właściciel znalazł powód nagłego zatrzymania tłoka czyli nie ma powodu dopisywać nic więcej ale miałbym do prawie wszystkich piszących powyżej aby kilka razy poczytali swoje posty i zastanowili się tak na spokojnie czy macie szansę zostać w przyszłości dobrymi mechanikami.Duża ilość błędów ortograficznych, stylistycznych nie mówiąc już o składni poszczególnych zdań.Na każdym kroku widać bardzo chaotyczne podejście do prostego problemu z silnikiem spalinowym.Ten sposób podejścia do sprawy nic dobrego nie wróży na przyszłość.Najpierw wypada przeczytać co napisał poprzednik. Zastanowić się i poprawnie to napisać.Wiem , że nie każdy był orłem w szkole i nie musi lubić ortografii ale od czego są odpowiednie narzędzia ?.Czyżby do otwarcia karterów wystarczyła siekiera?Aby nie robić błędów wystarczy pisać w edytorze tekstu.Aby zdemontować kartery należy użyć płytę ściągacza.Poprawcie się w tej kwestii bo tak jak napisał to Adam M. i ja będę zwracał uwagę na poprawną pisownię o kulturze dyskusji już nie wspomnę. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel RX Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Spoko i Dzieki:)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro36 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Panowie Temat już zakończony bo właściciel znalazł powód nagłego zatrzymania tłoka czyli nie ma powodu dopisywać nic więcej ale miałbym do prawie wszystkich piszących powyżej aby kilka razy poczytali swoje posty i zastanowili się tak na spokojnie czy macie szansę zostać w przyszłości dobrymi mechanikami.Duża ilość błędów ortograficznych, stylistycznych nie mówiąc już o składni poszczególnych zdań.Na każdym kroku widać bardzo chaotyczne podejście do prostego problemu z silnikiem spalinowym.Ten sposób podejścia do sprawy nic dobrego nie wróży na przyszłość.Najpierw wypada przeczytać co napisał poprzednik. Zastanowić się i poprawnie to napisać.Wiem , że nie każdy był orłem w szkole i nie musi lubić ortografii ale od czego są odpowiednie narzędzia ?.Czyżby do otwarcia karterów wystarczyła siekiera?Aby nie robić błędów wystarczy pisać w edytorze tekstu.Aby zdemontować kartery należy użyć płytę ściągacza.Poprawcie się w tej kwestii bo tak jak napisał to Adam M. i ja będę zwracał uwagę na poprawną pisownię o kulturze dyskusji już nie wspomnę. WOW..>>> Jaki się ważny zrobiłeś przyjacielu <<< Pogratulować awansu !!!!!!! :flesje: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi