Lukasz_SE Opublikowano 23 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 Rowerkiem na plaskim spoko idzie 55km/h wyciagnac,z gorki moj rekord to 67 km/h.pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 24 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 Na początku wakacji nie dawałem rady na dłuższe dystanse, a jak się trochę pojeździło to i 60 km raz zrobiłem (narazie mój rekord) tak po prostu wycieczka na kilka godzin. Mogę wiedzieć o czym to napisałeś ? Bo ja nic niepisałem o dystansach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 po jeżdzie na wsce zawsze mam oczy załzawione to jest wyciskacz łez.kumple też po jeździe płaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_P Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 I co to cie podnieca :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 po jeżdzie na wsce zawsze mam oczy załzawione to jest wyciskacz łez.kumple też po jeździe płaczą I co z tego, co to wnioslo do tematu ... Lubisz jak chlopcy placza coooooooo... :twisted: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 pie**ol sie cw*lu nie masz sie czego czepiać.No chyba,że nie masz o czym pisać,no ale to twój problem :D .Nie rozumiem takich daunów jak ty.Idz sie leczyć i ile już nie jest za późno!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 pier**l sie cw*lu nie masz sie czego czepiać.No chyba' date='że nie masz o czym pisać,no ale to twój problem :D .Nie rozumiem takich daunów jak ty.Idz sie leczyć i ile już nie jest za późno!!!!!!!!![/quote']Chyba przegialles :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_P Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 pier**l sie cw*lu nie masz sie czego czepiać.No chyba' date='że nie masz o czym pisać,no ale to twój problem :D .Nie rozumiem takich daunów jak ty.Idz sie leczyć i ile już nie jest za późno!!!!!!!!![/quote'] Eno soory ,ten tekst był skierowny do mnie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 nie zobacz komu odpowiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 On to pisal do Icego i zdecydowanie przegial :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 pier**l sie cw*lu nie masz sie czego czepiać.No chyba' date='że nie masz o czym pisać,no ale to twój problem :D .Nie rozumiem takich daunów jak ty.Idz sie leczyć i ile już nie jest za późno!!!!!!!!![/quote'] Cwela to poszukaj u siebie w domu.Twoje posty nic nowego nie wnosza do tematu i ludzi nie obchodzi ze łzy ci leca po jezdzie na wsk w co watpie zebys jezdzil.Wyzywasz kogos od Downa,moze ty go masz patrzyles na siebie w lustrze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 a ta fotka z lewej to twoja??? akurat na wsce jeździłem a skoro temat był o łzach to go kontynuowałem i nie wiem o co ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 pier**l sie cw*lu nie masz sie czego czepiać.No chyba' date='że nie masz o czym pisać,no ale to twój problem :D .Nie rozumiem takich daunów jak ty.Idz sie leczyć i ile już nie jest za późno!!!!!!!!![/quote'] Ty maly pier***** skur*ysynu, zasmiecasz te forum zarowno textami jak i swoja obecnosci .. nikt cie tu nie chce ani nie trzyma ... wypierniczaj do mamusi pod latarnie bo utargi slabo ida :!: Smiecisz, smiecisz i jeszcze raz smiecisz ... ty jestes malym nie do wartosciowanym, nie dotulonym przez matke gnojem ktory robi byki nawet w swoim nazwisku ... Po za tym naucz sie fonetyki analfabeto ... :D :D :D :D A moze mam ci przetlumaczyc na twoj sztandarowy jezyk ... czyli "ho no na wino". Jestes zalosny ... Koniec mej poezji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 nie wymieniałem swojego nazwiska PS uważaj co piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 nie wymieniałem swojego nazwiska PS uważaj co piszesz Nie wymieniles ?! To wymien zobaczymy czy w nim bykow nie zrobisz... a pewnie tak bedzie! >"Uwazaj co piszesz"Łola boga ... zabijesz mnie, jak dalej bedziesz tu smiecil to sobie pouzywam na twoj koszt :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi