drbig800 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 masz gaznik podcisnieniowy i chyba musi bys do tego filtr paliwa specjalny samochodowy a i jeszcze jest jeden filterek na laczeniu gazniko jak wezyk wchodzi w trojnik przy gaznikach tam jest w srodku sitko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Ja sprawdziłbym czy nie pogubiły się oringi nr 26 po rozbiórce gaźników. Bez nich ssie lewe powietrze i wolno schodzi z obrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Witam. KOlego mam to samo z tym paliwem tyle że przez noc naleciala mi cała butelka przez ten weęzyk... Rozebrałem gaźniki i niemam jednego malutkiego oringu pzoatym znalazłęm malą dziurke w środku w obudowie gaźnika, niemam pojecia od czego. Jak to złoże wszystko i będzie okej to napisze wnioski.Ale prędko to nei nastąpi bo musze jeszcze zbiornik paliwa z rzdzy w środku wyczysćic. Zajrzyj do swojego zbiornika bo mi gaxniki rudyosad zaje*ał :( Jesli masz rdze to Ciebie też to czeka bo gaźniki zawali i znow czyszczenie gaźników bedzie... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breżniew Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Jak ci cieknie paliwo to albo masz ustawiony kranik na PRI- powinno byc na ON lub RES - albo dziurawa membranę w kraniku podciśnieniowym i paliwo dostaje sie do dolotu a potem wycieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektychy Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) Juz ok:) strtzelało bo zbyt uboga mieszanka:) a cieknące paliwo...załozony filtr paliwa i jest już ok:) w najbliższym czasie czeka mnie czyszczenie baku:)wyjeżdzę trochę wachy aby było mniej spuszczania i poczyszczę w jakieś popołudnie:) Edytowane 28 Września 2007 przez tomektychy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi