Waldi Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Znalesc pokoj do wynajecia w Warszawie jest niewyobrazalnie trudno. Kazdy z Nas wie, kto probowal. Borykam sie z tym problemem od miesiaca i do dnia dziesiejszego nie moge nic znalesc. Kryteria jakie musi spelniac nie sa wysokie ( lokalizacja, komunikacja, cena, lokatorzy ) Teraz kieruje pytanie do Forumowiczow, czy jest ktos kto bedzie w stanie pomoc ? dac jakis namiar? moze ktos sie zajmuja tego typu sprawami ?W obecnej sytuacji w Warszawie to nawet pod mostem zamieszkac sie nie da bo Wisla przybrala :wink: Za kazda pomoc/podpowiedz z gory dziekuje :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Znalesc pokoj do wynajecia w Warszawie jest niewyobrazalnie trudno.Wiem coś o tym, gdyż siedzę z drugiej strony barykady. Przed wyjazdem nad morze nieopatrznie nie usunąłem ogłoszenia o wynajmie mieszkania i musiałem wyłączyć komórkę, bo ludzie nie dawali spokoju. :wink: Cóż Ci mogę doradzić? Od jakiegoś czasu wszystko załatwiam przez Internet, poszukaj w Google stron z ogłoszeniami o mieszkaniach do wynajęcia. Popytaj też wśród znajomych, może ktoś coś słyszał o jakimś wolnym pokoju/mieszkaniu. I dobra rada: najlepiej poszukaj czegoś w rozsądnej odległości od metra, żebyś był uniezależniony od własnego środka lokomocji/taksówek (w piątki i soboty metro kursuje do późnych godzin nocnych, więc śmiało można wracać z imprez). Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Waldi, oj Ty dobre dziecko, najpierw klopoty z wojskiem, teraz z mieszkaniem. Kup k..wa pierwsza lepsza gazete jak juz Cie oczy od monitora bola i mozesz przebierac nawet w tym, ze masz lozko wodne albo lozko wodne podgrzewane, o ile takie rzeczy Cie interesuja. Opcja szukaj - nie tylko Twym przyjacielem na forum :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) Znalesc pokoj do wynajecia w Warszawie jest niewyobrazalnie trudno. Kazdy z Nas wie, kto probowal. Borykam sie z tym problemem od miesiaca i do dnia dziesiejszego nie moge nic znalesc. Kryteria jakie musi spelniac nie sa wysokie ( lokalizacja, komunikacja, cena, lokatorzy ) Teraz kieruje pytanie do Forumowiczow, czy jest ktos kto bedzie w stanie pomoc ? dac jakis namiar? moze ktos sie zajmuja tego typu sprawami ?W obecnej sytuacji w Warszawie to nawet pod mostem zamieszkac sie nie da bo Wisla przybrala :icon_mrgreen: Za kazda pomoc/podpowiedz z gory dziekuje :icon_evil:Ja kilka lat temu znalazlem poprzez http://www.gumtree.pl/(btw - szukaj w ofertach prywatnych i bron cie Boze nie dawaj kasy posrednikom za 'liste adresow'jak i za samo pokazanie mieszkania - nie ma tranzakcji = nie ma kasy!) Poza tym warszawska Oferta (poniedzialki, srody, piatki) - kupuj o 6.30 - 7.00 i od razu dzwon i umawiaj sie na ogledziny! Edytowane 13 Września 2007 przez BartZX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Odpowiadajac na ogloszenia z Oferty to po polaczeniu slysze " Agencja slucham " Gumtree caly przestudiowalem i nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Odpowiadajac na ogloszenia z Oferty to po polaczeniu slysze " Agencja slucham " Ej, gdzie Ty wydzwaniasz?! :P :( :evil: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 :biggrin: www.gratka.plCzasem i tam można coś znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 szybko.pl Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Ej, gdzie Ty wydzwaniasz?! :icon_mrgreen: :icon_question: :icon_evil: nr nie zaczyna sie na 0700 wiec uwazam, ze wszystko mam pod kontrola :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Może tu coś znajdziesz:http://www.samorzad.uw.edu.pl/index.php?op...sobi2&Itemid=32 Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Odpowiadajac na ogloszenia z Oferty to po polaczeniu slysze " Agencja slucham " Stary taki już jest lajf. Ludzie którzy mają ekstra mieszkanie/mieszkania traktują je jako inwestycje. W trakcie wzrostu wartości wynajmują je żeby nie stało puste bez sensu albo żeby pokryć część/całość raty kredytu. W związku z tym Ci ludzie zamiast zawracać sobie dupę rozwieszaniem ulotek po prostu idą do agencji gdzie klienta maja od reki - zwłaszcza jak jest koniunktura. A teraz niestety jest... Może jednak warto odżałować połowę pierwszego czynszu dla agencji ? Ps. Aktualnie poniżej 1200zl + opłaty mieszkania nie znajdziesz - chyba ,że wynajmie Ci jakiś znajomy.Ps2. Jeśli szukasz samego pokoju to podjedz do jakiejś uczelni - często wiszą ogłoszenia za gablotkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 ja wynajmuje mieszkania przez grono.net. ma to ta zalete ze z miejsca moge sprawdzic osobe...np. jak kontaktuje sie ze mna osoba ktora na spotkaniu robi za studentke polonistyki i szara myszke w okularach... a w gronie wypowiada sie w grupach 'dance/trance/pills and free sex' oraz 'rozpierducha w centrum' to z miejsca moge powiedziec cene o tysiac wyzsza, aby pokryc ewentualne zniszczenia.. lub zwyczajnie ja zniechecic. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 ja wynajmuje mieszkania przez grono.net. ma to ta zalete ze z miejsca moge sprawdzic osobe...np. jak kontaktuje sie ze mna osoba ktora na spotkaniu robi za studentke polonistyki i szara myszke w okularach... a w gronie wypowiada sie w grupach 'dance/trance/pills and free sex' oraz 'rozpierducha w centrum' to z miejsca moge powiedziec cene o tysiac wyzsza, aby pokryc ewentualne zniszczenia.. lub zwyczajnie ja zniechecic. :) :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Waldi... u mnie w robocie jest taka ladna kolezanka Ewa.Ma 27 lat, 150 cm ale bardzo zgrabna (instruktorka aerobiku).Ona tez szuka mieszkania to moze razem poszukacie? :) 2 pokoje podzielic na pol to koszt zawsze nizszy :DJeden problem tylko bo podobno nie umie gotowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 ...ladna kolezanka Ewa. Ma 27 lat, 150 cm ale bardzo zgrabna (instruktorka aerobiku). ...A do Borek nie chce jechać :) ?pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi