GUFI Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Hej!!Po dłuuugiej nieobecności jestem na forum z powrotem! Pewnie nikogo to nie cieszy (bo niby czemu) :D)) Ale ja się strasznie ciesze :D Najpierw miałem formatkę dysku i zgubiłem adres forum a później miesięczne wakacje;) W każdym razie znów jestem na kochanym forum :D Przez te dwa miesiące strasznie dużo się zmieniło w moich motocyklowych poczynaniach. Kupiłem MZ ETz i sprzedałem po miesiącu (nawet na niej nie jeździłem), przywiozłem sobie mz TS w częściach (niekompletna). MIałem robić draga ale doszedłem do wniusku, że niema kasy :D Teraz rozglądam się za cz 350. Ale żeby nie siedzieć na tym forum bezpodstawnie (przecież to motorowerowe) postanowiłem złożyć sobie motorynkę (albo konara) z silnikiem od TS 150. Jutro zacznę się rozglądać za jakąś ramą. Oki kończę bo i tak to pewnie nikogo nie obchodzi :D)Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 No, miałeś etkę i nawet sobie nie pojeździłeś?? Nie wiesz co straciłeś :D :DI powodzenia w budowie tego monstrum z silnikiem TS150, daj znać co jakiś czas jak tam postępy, a najlepiej wrzuć jakieś fotki.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Kurde taki silnik w motorynie no nie przeginaj na tym nie bedzie sie dalo jezdzic tylko do zrywow, daj ten silnik jusz lepiej do ogara albo jakiejs jawasaki :DTaK wOgLe WiElKiE YOO Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Witamy spowrotem :D :D 8) Właśnie sie zastanawialem, że na gg cały czas siedzisz a na 4um CIe nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 witam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Sorki ze wracam do tego tematu ale motorek ktory Ci ukradli oczywiscie sie nie znalazl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Witam znowu na forum ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Widze że nie tylko ja wpadłem na szalony pomysł zbudowania jakiegoś potworka :] powiedzmy że sobie odpuściłem motorynke z silnikiem wski i postanowiłem wykożystać to co mam czyli jawe skuter i zapasowy silnik od shl m11 tylko nie bardzo wiem czy to sie da połączyć bo oba silniki bardzo się różnią ale myśle że po zdjęciu osłon i podnóżków jakoś sie go uda tam zmieścić może :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Widze że nie tylko ja wpadłem na szalony pomysł zbudowania jakiegoś potworka :] powiedzmy że sobie odpuściłem motorynke z silnikiem wski i postanowiłem wykożystać to co mam czyli jawe skuter i zapasowy silnik od shl m11 tylko nie bardzo wiem czy to sie da połączyć bo oba silniki bardzo się różnią ale myśle że po zdjęciu osłon i podnóżków jakoś sie go uda tam zmieścić może :D :D :D :D :D :D szkoda ze nie zobacze jeszcze raz motoryny z silnikiem wsk 125 :D a juz byly takie wielkie plany :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 3 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 kto wie może jednka bedzie bo jak wież wakacjie są dość długie :] a moja głowa pełna pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUFI Opublikowano 3 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 Hej Hej ! :D No więc:Ukasz- wiem co straciłem :D Nistety ona nie była na chodzie (trzeba było w nia duuuzo włożyć). Strasznie mi się fajnie na niej siedziało :DTechniacz- YOYO! :lol: zobaczymy jaką ramę uda mi się dorwać. Taka motoryna fajnie by paliła kapcia :DTrajka66- motorek się niestety nie znalazł :cry: Nawet części po niej nie odnalazłem na żadnej giełdzie.Pozdrawiam mocno :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi