titto Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Koniec sezonu za pasem, moto sprzedałem i po głowie chodzi kolejny. :flesje: Czy warto na koniec sezonu kupować całkiem młodą maszynę myśle o gsxr 600 k6, zastanawia mnie utrata wartości przez zime :icon_evil: I pytanie do osób użytkujących w/w model.Warto kupować 600ccm może poszukać 750ccm :icon_evil: Sześcsetką jeździłem już dwa sezony :icon_evil: , i myślałem o czymś większym... titto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Koniec sezonu za pasem, moto sprzedałem i po głowie chodzi kolejny. :crossy: Czy warto na koniec sezonu kupować całkiem młodą maszynę myśle o gsxr 600 k6, zastanawia mnie utrata wartości przez zime :banghead:Z tego co ja zauwazylem, to ceny spadaja okolo pazdziernika-listopada (jesli chodzi o moto salonowe) - po zimie nie ma drastycznych spadkow.Z tym, ze pod koniec sezonu zaczyna brakowac konkretnych modeli w salonach - pamietam to za czasow kupowania RR'ki z salonu. :banghead: Warto kupować 600ccm może poszukać 750ccm :banghead: Sześcsetką jeździłem już dwa sezony :biggrin: , i myślałem o czymś większym...Wydaje mi sie, ze Gixer 750 jest (dla ciebie) lepszym rozwiazaniem - starczy na dluzej. :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 pogadaj z Lobem on ma oba wiec cos na pewno ci pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Koniec sezonu za pasem, moto sprzedałem i po głowie chodzi kolejny. :lapad: Czy warto na koniec sezonu kupować całkiem młodą maszynę myśle o gsxr 600 k6, zastanawia mnie utrata wartości przez zime :banghead:Najlepiej kupuje się na jesieni, można utargować większy upust niż na wiosnę, gdy ludzie zabijają się o motocykle - zarówno nowe, jak i używane. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 750 to taki lacznik miedzy 600 a 1000 . duzo wiecej frajdy od mniejszego a bardzo bliski wiekszemu , z tym ze tanszy sporo . bylbym blizszy 750 tce . no i gratuluje wyboru jedynie slusznej marki :banghead:pozdrawiam Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 moim zdaniem lepiej kupic litra, k5 - k6 zajebisty sprzet, roznica pomiedzy 600, a 3/4 jest zauwazalna, ale bez przesady... lepiej sie zbiera z dolu, ale niewiele lepiej, v-max wiekszy, ale niewiele, elastycznosc... hmmm... porownywalna, do 3/4 nie ma tuningowych uszczelek pod glowice :D po 2 tygodniach jazdy przyzwyczaisz sie i powiesz, ze roznica nie jest duza... ALE, jak zmienisz zebatki, zalozysz pelen wydech Yoshi, krotki rollgaz, przestawisz walki, to bedziesz zadowolony... tyle, ze to samo, a nawet wiecej i lepiej dostaniesz w 1000 k5-k6 :buttrock: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) a nie mowiac juz o K7 ;) tu tez Lobo pewnie potwierdzi :bigrazz: Edytowane 11 Września 2007 przez Bodzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 no tak ziomus, tylko ze k7 bedzie o wiele drozsze... ale fakt, zapie**ala nieziemsko :banghead: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 pogadaj z Lobem on ma oba wiec cos na pewno ci pomoze a nie mowiac juz o K7 :D tu tez Lobo pewnie potwierdzi :eek: Taki Lobo, to ma klawe życie :eek: Stajnia jak w team-ie POLand POSITION ;) PZDR :eek: Titto, polecam litra (chyba, że wcześniej miałeś ogara, to wtedy raczej szukaj 600) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Taki Lobo, to ma klawe życie :icon_razz: Stajnia jak w team-ie POLand POSITION ;) PZDR :lalag: gwoli scislosci, to Damian piszac o k7 mial na mysli swojego litra i brak jakielkowiek mozliwosci dogonienia go na prostej start-meta w Poznaniu :icon_twisted: a szejset zaraz idzie 'do zyda' - wiec calkiem mala ta moja stajnia :banghead: pozdro600pees. hayabusa nowa wychodzi hehehehehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titto Opublikowano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 bez maszyny w garażu czuje się jak bez kobiety w domu :lalag: a że na pusto w chaciejeśli w sobote tylko pogoda dopisze ruszam na zakupy :icon_razz: Sprzedając fazera byłem pewnien że przesiąde się na "kilo' w końcu :crossy: ale tak na chłodno podchodząc do tematu, myśle że 600ccm powinno jeszcze narazie wystrczyć. GSXR to nie FZS i napewno wymaga więcej... Znalazłem w dobrej cenie K6 jak już pisałem po 8tyś przebiegu i jeśli urwe jeszcze na opone, będzie dobrze :cool: Wszystko zależy jednak od stanu maszyny, jak dojade na miejsce. może ktoś zna ten egzemplarz :) http://moto.allegro.pl/item239926413_suzuk...od_kobiety.htmlhttp://moto.allegro.pl/item241289690_suzuk...od_kobiety.html pozdro6set Ps. najważniejsze aby okazja w końcu była tor w Poznaniu odwiedzić, a do nauki 600 powinien być ok :icon_mrgreen: titto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 http://moto.allegro.pl/item239926413_suzuk...od_kobiety.htmlhttp://moto.allegro.pl/item241289690_suzuk...od_kobiety.html na moje oko ma krzywą dźwignię hamulca nożnego.....co by wyjaśniało zmienione podnóżki i ciężarki na kierownicy.... sprawdź sprzęta dokładnie bo to, że leżał to raczej pewne - kwestia tylko jak bardzo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titto Opublikowano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) na moje oko ma krzywą dźwignię hamulca nożnego.....co by wyjaśniało zmienione podnóżki i ciężarki na kierownicy....sprawdź sprzęta dokładnie bo to, że leżał to raczej pewne - kwestia tylko jak bardzo :icon_razz: Masz racje, w amoku nie zauwazyłem tego na zdjęciu a widać ja na dłoni :icon_razz: Muszę wziąć kogoś ze sobą aby obiektywnie ocenił stan... Może jeszcze kotś coś zauważy, chętnie przeczytam opinnie o tym egzemplarzu. A czy to malowanie jest w ogóle fabryczne ?Przeglądajć foty w sieci znlazłem trochę inne malowanie (z elementami bieli i ze srebrnym a nie czarnym znaczkiem na zbiorniuku) titto Edytowane 14 Września 2007 przez titto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) A czy to malowanie jest w ogóle fabryczne ? nie jest -malowany cały , naklejki od K4 a jak sie bardziej przyjrzeć to chyba nawet "podnóżek" był spawany.... pees. z USA i na handel dobrych sprzętów się raczej "nie tacha" Edytowane 14 Września 2007 przez TUREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titto Opublikowano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 :icon_mrgreen: Po krótkiej rozmowie z "Turkiem" jednak z wyjazdu po ten egzemparz, rezygnuję Turek dzięki za informacje Powinienem otworzyć nowy temat odnośnie tej linki,http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M514764ale to jest drugi sprzęt który mnie interesuje poza gixxerem K6 :icon_twisted: titto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi