ukasz Opublikowano 1 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2003 Sezon powoli się kończy a ja po cichu zaczynam marzyc o kolejnej maszynie... od kiedy ją ujrzałem wiedziałem że musimy być razem 8) Ślicznotka: Nieprawdaż? :D heh, może kiedyś... przez zimę biorę się ostro do roboty żeby zapracować na to cudo 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 1 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2003 No, piekny sprzęt :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 1 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2003 no tak, a co z obecną towarzyszką życia ??Czyżby zdrada ? :D :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 1 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2003 fajne moto tylko ta szyba mi nie pasuje :twisted: pozdro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 1 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2003 moja miloscia jest suzuki gsxr750 przerobiony na streetfightera ale jest juz jeden gosc co kocha ja mocniej i ma ja na codzien :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 1 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2003 no tak, a co z obecną towarzyszką życia ??Czyżby zdrada ? :D :cry: "To jest tak, ze gdy mam co chcę, wtedy więcej chcę" :twisted: To nie do końca tak... MZ to świetny sprzęt i nie będę marudził jeżeli pojeżdżę na etce jeszcze następny sezon. A poza tym nie wypominaj mi tutaj, bo kto założył temat o Hondzie shadow, no kto? :D :D :D fajne moto tylko ta szyba mi nie pasuje Mi też ta szyba ze zdjęcia się nie podoba - wygląda jakoś tandetnie. No ale nie ma co się czepiać szczegółów, maszyna, jak dla mnie, jest boska 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Owiewkę zdejmujesz i po kłopocie, a maszyna naprawdę super. Wielki plus za klasyczne, okrągłe reflektory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Moja miłosć( z nowoczesnych motocykli) to XJR 1300 niebiesko biała jak ja ujrzałem i uslyszalem to stalem pare minut i sie patrzylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 3 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 Niezła. Ale bardziej mi się X4 podobuje. Co do marzeń to ewnie trudka albo duce monster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 4 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2003 Zephyr tez jest piekny, za to wytepuje w kilku pojemnosciach, np 550 jest znacznie tansza od Hondy Seven-Fifty. To zreszta pierwszy motocykl, ktory zapoczatkowal wielki powrot klasycznych nakedow. CZyli za mniejsza kase masz wieksza legende. Ale Cb jest faktycznie piekna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 4 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2003 Ehh też ostatnio na to choruje (i na CBR 400R) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi