Buła Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 witam,tak jak w temacie,gdzie mozna kupic wakunomtery,takie które beda ok i za w miare rozsadna cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 A może chodzi o wakuometr.Takie coś co podciśnienie mierzy. :banghead:Mają to w Louisie. Popytaj i podzwoń do sklepów co z nimi handlują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 A może chodzi o wakuometr.Takie coś co podciśnienie mierzy. :)Mają to w Louisie. Popytaj i podzwoń do sklepów co z nimi handlują.no własnie o to mi chodzi :icon_razz: ,pomyliłem sie,dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Istnieje jeszcze opcja "zrób to sam" - taniej a efekt ten sam :icon_razz: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...21&hl=wakuometr Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurt Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Carbtune - http://www.carbtune.com/ mam i polecam. Banalne w obsłudze. Wysyłają do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Carbtune - http://www.carbtune.com/ mam i polecam. Banalne w obsłudze. Wysyłają do Polski. I cena na prawdę przyzwoita ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenes Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 WitamKumpel zamówił sobie wakuometry w firmie która zajmuje się produkcją tego typu urządzeń, na konkretny zakres, normalne zegary podciśnieniowe, żeby nie skakały zalane gliceryną (wystarczyło przykręcić razem do kawałka kątownika :icon_mrgreen: ), działają jak malina a kosztowały go chyba 160zł. Czasem lepiej sprawdzić czy zawodowcy nie zrobią czegoś tanio niż samemu czarować, choć własna inicjatywa oczywiście jest w cenie :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KANAPKA_Z_SEREM Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Mój facet kupił sobie na allegro za chyba 200zł czy coś koło tego, i jest zadowolony z zakupu...także trzeba poszperać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 7 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 własnie szykałem na alegroi i jakos nie mogłem znalezc,a co do tych z Angli to nie wiem zabardzo gdzie to zamówic i jak za takie zapałacic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 własnie szykałem na alegroi i jakos nie mogłem znalezc,a co do tych z Angli to nie wiem zabardzo gdzie to zamówic i jak za takie zapałacic Można zamówić na stronce tej firmy. Płatność kartą kredytową a przesyłka z tego co piszą kosztuje na całą Europę jednego funciaka więc niedużo ... Jak tylko wpłynie pensja to zamawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 7 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Można zamówić na stronce tej firmy. Płatność kartą kredytową a przesyłka z tego co piszą kosztuje na całą Europę jednego funciaka więc niedużo ... Jak tylko wpłynie pensja to zamawiam :-)witam,i tu sie zaczyna mój problem,nie mam karty kredytowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurt Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 To kup e-kartę przedpłaconą w ING... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi