busterek Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Ja mam wrażenie, że ktoś sie chce pozbyć kłopotu. Dlaczego na allegro stoi pełno chinoli z przebiegiem 500-2500km? Gdzie w markowych skuterach przebiegi dochodzą do kilkudziesięciu tysięcy km? To chyba o czymś świadczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 miałem to gówno i nie Polecam Nikomu silnik szlak mi trafił po 4000 tysiącach spokojnej jazdy to jest GGGG!!!! i jeszcze raz G! wielkie G! Pozdro i nie KUPUJ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 silnik szlak mi trafił po 4000 tysiącach spokojnej jazdy I tak długo pierdzielony wytrzymał :icon_mrgreen: lepiej niż stary merc :crossy: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Kolega to ma. Lekkie, mocne, ale co z tego, jak części nie dostaniesz. On szuka kilku części juz 3 miesiące. krotko mowiac to twoj post to sciema na maxa, po pierwsze to na pewno mocne nie jest a po drugie wbrew pozorom z częściami nie ma NAJMNIEJSZEGO problemu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Wnioskuje sie tylko na wypowiedziach właściciela, wiec proszę bez takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszunia1514 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 ten rex to chyba jest robiony na podzespołach yamahy axis, nie? w każdym razie mały on jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 no mały może jest ale miejsca na kierowcę ma naprawdę sporo . w derbi atlantis brakuje mi ok 4cm na kolana , w rexie miałem jeszcze miejsce :notworthy: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi