Bocian Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Czyżby wszyscy zapadli w sen zimowy? ;) Wracam po długiej nieobecności a tu ciiiiisza jak makiem zasiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 A czy to nie za wcześnie na bociany? ;) Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Opolski Bocian cały czas na posterunku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Jakby cos to ja nie spie, smigam, co prawda zabytkowym komarem, ale zawsze dwa koła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Jakby cos to ja nie spie, smigam, co prawda zabytkowym komarem, ale zawsze dwa koła:) Ważne że na dwóch kołach :lalag: . Zima dobry czas na polerowanie chromów i dobijanie terenowca. Kawałki czarnego asfaltu pojawiły sie w okolicy to i może cruiserka przewietrzę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Fotki z dzisiejszego latania po śniegu. Wild Star wygrzewał się jednak w garażu, za malo czarnego na drodze. TT-ka dawała radę i po lodzie :crossy: . http://picasaweb.google.pl/WildStar16/100206DriftyWSniegu# :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Kowalczyk Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 kiedy opole odpala swoje maszyny?wiadomo że jak śniegi stopnieją i odpóśći mróz!? a czy jest jakiś termin spotkania opolskich motocyklistów? :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 w tamtym roku rozpoczęcie chyba bylo 19 marca(z tego co mówią z TV to śnieg ma leżeć do połowy marca,to może się coś przesunąć) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Nie no trzeba wierzyć że wyjdzie słońce i stopi ten biały syf :icon_razz: A z resztą wystarczy że asfalt będzie czarny :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 leśne i błotne ludki cały czas śmigaja :crossy: , u mnie po wiosce i lasach to prawie zakończenia sezonu nie czuć to i początek juz był. Pewnie na opolezone podany zostanie termin topienia marzanny, a co do jajeczka to po ostatnim razie, organizator zastanawia sie nad tym jak to opanowac. W tatmtym roku jeszcze na placu był jakoś planowo, natomiast przejazd to była mała klapa. Jest nas coraz więcej i coraz mniej mozna liczyc na spontana. W innym wątku pisałem juz i nie tylko ja, że w Częstochowie tez juz nie daja organizacyjnie rady. Może i dobrze że temat juz odpalił bo można coś spisać i zorganizować, tylko jak zapanować nad takim spontanicznym ruchem jakim jest ruch motocyklowy. Żaden klubowe podejście nie jest wyjściem, chyba że chcemy pobawić sie w harcerzyków i musztre paradną :icon_evil: , ale to mi przypomina komunę którą przeżyłem i nie chce do niej wracać. Może po prostu trzeba będzie się zjechać, pogadać i spotykać na trasach, a reszta dla harcerzy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Przemek spali gume :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tatsu Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Może jak Opole nie wypali to sobie sami zrobimy rozpoczęcie , gdzieś w Turawie(przereklamowane) choćby nawet . Każdy kogoś zna, kto śmiga na moto ,spikniemy się, zjemy coś ,pojeździmy ot taki wypadzik jednodniowy (za zimno na więcej dni)? A może ja bredzę ... :biggrin: :bigrazz: Zawsze można się odszukać na placu i śmignąc według uznania :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Przemek spali gume :lalag: Nie spalę :icon_razz: A Ty musisz coś najpierw zdać :bigrazz: Jak pogoda dopiszę to śmigniemy gdzieś :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Nie spalę :icon_razz: A Ty musisz coś najpierw zdać :bigrazz: Jak pogoda dopiszę to śmigniemy gdzieś :crossy: To czysta formalność ;) można pojechać na patelnie :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 To czysta formalność ;) można pojechać na patelnie :icon_question: Taa formalność :biggrin: No na patelnie to chętnie - wstaniemy o 5 rano ,przyszykujemy się do wyjazdu , ze 3 godziny drogi , pojeździmy po tych patelniach tam i z powrotem z godzinkę(może zachaczymy o Zakopane) i wrócimy do domu kolejne 3 godziny ,a to wszystko w marcu i przy temperaturach rano i wieczorem bliskich zeru :banghead: Tak Olo następnym razem się zastanów dwa razy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi