Kate Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 a ja bardzo żałuję, ale nie uda mi się przybyć w sobotę :icon_mrgreen: Może z niektórymi uda się spotkać wieczorem na ognisku :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 :biggrin: praca praca :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Studia mi sie zaczely i nie bede mogl przybyc zaluje :) Edytowane 5 Października 2007 przez Teosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 A mnie z Lublina nie jest po drodze! Ach jakże żałuję :banghead: BAWCIE się SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER! :biggrin: :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha... Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 No Króliczki :banghead:, pewnie będę... No Króliczki :buttrock: , pewnie mnie nie będzie. :biggrin: Nietypowo, weekend spędzę w pracy (utrata bazy danych). To się nazywa mieć szczęście... Miłej przejażdżki i dobrej zabawy wszystkim Wam życzę.Do zobaczyska przy innej okazji.Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Ociec, gdybym się jutro wybrał to przywieźć ci klej do plexi?pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Ociec, gdybym się jutro wybrał to przywieźć ci klej do plexi?pzdrDzięki Igorku, nie trza. Już skleiłem jakimś transparentnym dwuskładnikowym. Nawet trzyma. Wyszło tak sobie, ale jak się zaklei nalepkami to może ujdzie. Trochę dużo tych kawałków jest (aż 4).Ale mam nadzieję, że się pojawisz, choć parę osób się zmyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Ja też chcem z WAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kto mnie przyjmie w WAWIE? :icon_eek: :buttrock: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 :banghead: miłej zabawy :banghead: praca praca :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 :icon_twisted: miłej zabawy :icon_razz: praca praca :evil:powtarzasz sie Castro :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Modlin zaliczony fajna wyprawa pierogi dobre w klepisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Modlin zaliczony fajna wyprawa pierogi dobre w klepiskuFakt pierogi rewelka zurek zreszta tez byl rewelecyjny gdyby jeszcze to "piwo" piwem smakowalo bardziej to wogole rewelacja by byla :lalag:Dzieki Panowie za wycieczke :bigrazz: Pozdrkris Edytowane 6 Października 2007 przez krisSV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 no po za tym, że przewodnik i mapnik, spóźnił się prawie 30 minut to było ok. Ale powody spóźnienia były słuszne i cieszę się, że poczekaliście piwo 4 w skali od 1-10 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Igor-przewodnik nawalił to i gide'a nie było, więc Modlin tylko "przez szybkę", ale jeździło się fajnie.A kto wam kazał pić piwo bezalkocholowe ? :) Zupa z borowików pycha, pierogi Ok, na dobrym poziomie, choć Mamakis robi lepsze.Chyba zmienię robotę na HSBC (ci co byli w Modlinie wiedzą o co chodzi). :) Dzięki za fajne towarzystwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Igor-przewodnik nawalił ...... bo po 12-dniowym tygodniu pracy pospał zbyt długo. Kto się umawia na wyjazd bladym świtem :) :bigrazz: . Jest wielce prawdopodobne, że twierdza jeszcze trochę postoi i pojedziemy kiedyś razem.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi