squod Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 hehehe....zostaje wam tylko poniatowski.. zeby nie to to jeszcze sla tam polewaczki hehe trzeba uwazac bo :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 zeby nie to to jeszcze sla tam polewaczki hehe trzeba uwazac bo :D eee....no chyba twardziele jesteście? :icon_eek: polewaczki się chyba nie boicie? :) pozdro Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Polewaczek nie :( ale miśki tam kręcą się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 eee....no chyba twardziele jesteście? :icon_mrgreen: polewaczki się chyba nie boicie? :icon_mrgreen: pozdro chetnie zobacze jak szlifujesz bo bandzie lbem :P moze wtedy zrozumiesz hehe pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Polewaczek nie ;) ale miśki tam kręcą się i ja mam uwierzyć, że Wy się miśków boicie...eee...kiepski kit :flesje: chetnie zobacze jak szlifujesz bo bandzie lbem :buttrock: moze wtedy zrozumiesz hehe pozdro było wleczone, było - i to nie raz..... Poza tym, śmiga się nie tylko dla samego zapie**alania. Każda runda na poniatowskim ZA polewaczką zwieksza Twoje szanse przeżycia, kiedy trafisz na mokrą nawierzchnię niespodziewanie. :) pozdro251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) I po zawodach .... odwolane ...."niestety ale wyprzedzili mnie kartingowcy następny termin na 06.10 ale nie wiadomo co a pogodą..." Ja z miłą chęcią.. :lalag: mam nadzieję, że uda się wkońcu naprawić leciutką usterkę... do Lublina fajnie się leci, oby pogoda dopisała :buttrock: Edytowane 28 Września 2007 przez KaZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 ja sie wpisuję, lecę zmieniać na sportowe owiewkiGdzie kupowales te owiewki i za ile ;) THX za info! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 i ja mam uwierzyć, że Wy się miśków boicie...eee...kiepski kit :flesje:było wleczone, było - i to nie raz..... Poza tym, śmiga się nie tylko dla samego zapie**alania. Każda runda na poniatowskim ZA polewaczką zwieksza Twoje szanse przeżycia, kiedy trafisz na mokrą nawierzchnię niespodziewanie. :icon_razz: pozdro251 Chyba, że tak jak Foks trafisz na "poniatowskim" na plamę oleju, która do złudzenia (w nocy oczywiście) przypominała ślad po polewaczce :biggrin: Wówczas te szanse mocno maleją :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Chyba, że tak jak Foks trafisz na "poniatowskim" na plamę oleju, która do złudzenia (w nocy oczywiście) przypominała ślad po polewaczce :icon_mrgreen: Wówczas te szanse mocno maleją :notworthy: :icon_biggrin: no to niezła akcja. na rondzie waszyngtona kiedyś się położyłem na plamie oleju... niezłą minę musiałem mieć wtedy, hieh hieh Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) a tak w ogóle to trzeba kiedyś na jakiegoś browara się umówic mówię o wszystkich terorystach Panowie.. proponuję umówić się na pewien wieczór "integracyjny", im się lepiej poznamy, tym fajniej będzie nam się śmigało. Podawajcie Wasze ulubione knajpy, bary, kluby oraz termin najbardziej Wam pasujący, wyciągniemy średnią i coś wykombinujemy. Czas się dobrze zalać, porozmawiać... bo nie mogę jeszcze jeździć :icon_biggrin: :icon_mrgreen: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: ps. ma ktoś przekładki sprzęgła do R6 2002?? Edytowane 1 Października 2007 przez KaZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Panowie.. proponuję umówić się na pewien wieczór "integracyjny", im się lepiej poznamy, tym fajniej będzie nam się śmigało. Podawajcie Wasze ulubione knajpy, bary, kluby oraz termin najbardziej Wam pasujący, wyciągniemy średnią i coś wykombinujemy. Czas się dobrze zalać, porozmawiać... bo nie mogę jeszcze jeździć :biggrin: P O P I E R A M !!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Ja też ;D Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) Uwaga uwaga :) wznawiam temat toru juz zarezerwowany takze bez niespodzianek 06.10.2007 nasz BartZX dobrze opisal temat :clap: link http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=78109&st=240 teraz powinno byc ok Edytowane 2 Października 2007 przez squod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Ja pie**ol* , wkońcu ! Jestem zarezerwowany i jeszcze dwa moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) Uwaga uwaga :) wznawiam temat toru juz zarezerwowany takze bez niespodzianek 06.10.2007 nasz BartZX dobrze opisal temat ;) link http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=78109&st=240cos ten link 'nie bangla' (przynajmniej mnie), moze to zadziala innym: LINK Edytowane 2 Października 2007 przez BartZX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi