castro Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 :) TYLIK tak jest jestem z Ząbek a ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 No baa :) ..też jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 15 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) No to jak, kto się jutro pojawi koło południa na motobajzlu?Squod, Norbik, Foks i inni, jakby co łapiemy się na tel. :icon_mrgreen: PZDR CBR WNT !!! :icon_mrgreen: P.S.Na motobajzlu byłem i ze znajomych twarzy tylko Foksa spotkałem.Ogólnie szrotowisko, jak zawsze... Do tego zerwał się niezły wiatr, który złamał pokaźną topolę. Przewróciła się ona w jednej alei motobazaru i przygniotła gościa, samochód i parę maszyn :flesje: Edytowane 15 Września 2007 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 NA kiedy planowany następny terror pif paf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Na motobajzlu byłem i ze znajomych twarzy tylko Foksa spotkałem.Ogólnie szrotowisko, jak zawsze... Do tego zerwał się niezły wiatr, który złamał pokaźną topolę. Przewróciła się ona w jednej alei motobazaru i przygniotła gościa, samochód i parę maszyn ;) wow.... to ja juz dalem dyla... i dobrze.... naped kupiony... teraz robota zmiana na poczatku tygodnia... co do ustawki to ja sie pisze na poczatek tygodnia tuz po wymianie napedu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 A jaki kupiłeś i za ilę? Też mnie czeka taka zmiana niedługo :notworthy: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) NA kiedy planowany następny terror pif paf Proponuję zmianę loginu... PifPaf będzie jak najbardziej uzasadnione... ;) Pzdr costro :icon_biggrin: Edytowane 16 Września 2007 przez KaZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Hej terroryści ! Jeżeli to Wy terroryzujecie Łazienkowską, to uprzedzam, że Belgu chce kupić wiatrówkę, podobno spać mu nie dajecie. Jeżeli to nie Wy, to sorry, ktoś inny śrutem oberwie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 SPOKOJNIE :) BELGU znajomych nie będziesz częstował śrutem ;) powaga to nie my tam śmigaliśmy byliśmy daleko od łazienkowskei :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 SPOKOJNIE :icon_twisted: BELGU znajomych nie będziesz częstował śrutem :crossy: powaga to nie my tam śmigaliśmy byliśmy daleko od łazienkowskei :flesje: nawet bardzo :flesje: poza tym śrut tak szybko nie lata :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 nawet bardzo :icon_mrgreen: poza tym śrut tak szybko nie lata :icon_rolleyes: Wasze szczęście, bo mu podpowiedziałem, żeby kupił "kałacha". A za rok se kupię puste wydechy i też zostanę terrorystą - dźwiękowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 A jaki kupiłeś i za ilę? Też mnie czeka taka zmiana niedługo :icon_razz: za lancuch RK + dwie zebatki dalem 400 pln \ udalo mi sie troche utargowac moj naped to katastrofa .... w jednym miejscu jest tak rozciagniety ze motocykl na rownym gazie przyspiesza a potem zwalnia... jazda na kole to akrobacja .... dzis po pracy biore sie za wymiane napedu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Mój też sie krzywo wyciągnął :banghead: Myślę o DID'zie i zębatkach sunstara... Tylko nie wiem czym się różni o-ring a x-ring i jaki wybrać poziom wzmacniania... Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Mój też sie krzywo wyciągnął :clap: Myślę o DID'zie i zębatkach sunstara... Tylko nie wiem czym się różni o-ring a x-ring i jaki wybrać poziom wzmacniania... ja kupiłem zębatki sunstara + łańcuszek DID wzmocniony VM-x (złote ogniwkaG&B) x-ringowy..za ok. 630 zł..... (mimo, iż manual poleca jakis hiperwzmacniany do mojego moto) zestaw ma sie równomiernie zużyć :banghead: się zobaczy... Edytowane 17 Września 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Hej terroryści ! Jeżeli to Wy terroryzujecie Łazienkowską, to uprzedzam, że Belgu chce kupić wiatrówkę, podobno spać mu nie dajecie. Jeżeli to nie Wy, to sorry, ktoś inny śrutem oberwie. :banghead: Gratuluję pomysłowości :clap: Mój też sie krzywo wyciągnął :) Myślę o DID'zie i zębatkach sunstara... Tylko nie wiem czym się różni o-ring a x-ring i jaki wybrać poziom wzmacniania... Foks polecam DID-a, "x" i "o" to tylko typ uszczelnienia, wystarczy wersja super-wzmacniana i oczywiście w złotym kolorze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi