easyrider1972 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Chyba o półtora miesiąca (co najmniej) za wcześnie napisałeś :icon_razz: :banghead: ..choć w tamtym roku zima była mniej sroga + mniej białego kure**** i już przed oficjalnym, 1 dniem wiosny było latanie :biggrin: hihi mnie już dupa swędzi :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaster12 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 mnie już dupa swędzi :))) Mnie też już trochę swędzi żeby pier.... nąć od świateł do świateł maxem :D ale jeszcze troche za zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregu17 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Witam, i jak Panowie działacie coś.. chętnie dołączę się do waszego klubu... chyba że już nie istnieje... a może któryś wybiera się na Jasną Górę aby poświęcić moto?? myślę żeby wyjechać w niedzielę rano - co Wy na to?? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funky Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Witam, i jak Panowie działacie coś.. chętnie dołączę się do waszego klubu... chyba że już nie istnieje... też bym się z chęcią dołączył:) piszcie czy coś się dzieje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Może jutro (tj. sob 24 kwietnia) ktoś chętny polatać? ma być pogoda w miare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Panowie nie będę ukrywał że kilku kolegów przesiadło się na krosy no i zostałem z kolegą we 2. No a wiadomo że 2 to trochę nudno. nie ma jak z chociaż z 5. Jak by ktoś miał jakiś termin na wekeend z ładną pogodą aby się trochę powściekać to byłbym wdzięczny za wiadomość... [email protected] Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregu17 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Panowie nie będę ukrywał że kilku kolegów przesiadło się na krosy no i zostałem z kolegą we 2. No a wiadomo że 2 to trochę nudno. nie ma jak z chociaż z 5. Jak by ktoś miał jakiś termin na wekeend z ładną pogodą aby się trochę powściekać to byłbym wdzięczny za wiadomość... [email protected] ja się piszę na piątek wieczór lub w sobotę wieczorem... co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 O ile będzie pogoda bo z tego co zapowiadają to do końca tygodnia opady... Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funky Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 ja się piszę na piątek wieczór lub w sobotę wieczorem... co wy na to?? ja bym chętnie polatał, ale wyjeżdżam na weekend.. :icon_rolleyes: a może ktoś się pisze na dzisiaj? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ja nie CBR, ale zamierzam poterroryzowac troszke Warszawe od 19:00 Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funky Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 To pisz gdzie ustawka o 19 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 19:00 pod Stodola Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Myślę że i ja bym się pisał. Jak nic nie przeszkodzi to wpadniemy z kolegą, również nie CBR bo 2 Suzi, ale myślę że to nie przeszkadza, ważne że w 3 sekundy przekracza pierwszą paczkę :buttrock: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Dzieki funky za latanko. Mini terror byl ;) Swiety - chyba mieliscie spore opoznienie bo my z 45 min stalismy pod ta Stodola... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funky Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Dzieki funky za latanko. Mini terror byl ;) Swiety - chyba mieliscie spore opoznienie bo my z 45 min stalismy pod ta Stodola... był był :) co prawda momentami ledwo co Cię doganiałem, ale wypad udany :) pozdro dla reszty dzisiejszej ekipy :biggrin: michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi