maxior132 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Witam,mam problem z szukaniem motorku najlepiej Ścigacza,bo bardzo lubie jazde po mieście,Scigacza przedwszystkim o pojemnosci 50 ccm mam14 lat i niemam prawa do zrobienia PRAWA JAZDY.A więc dobrze jak byłby markowy,z góry dzięki :). :lalag: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 jak masz kase to nie jest problem:) chyba z małych to jakas rs czy tzr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 malo kasy - rg 80 duzo kasy rs 50 tzr 50 . Poza tym , nie ten dzial i temat byl setki razy :icon_twisted: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 malo kasy - rg 80 duzo kasy rs 50 tzr 50 . Jest jeszcze Derbi GPR. :icon_twisted: Witam,mam problem z szukaniem motorku najlepiej Ścigacza,bo bardzo lubie jazde po mieścieRozumiem, że chodzi Ci o jazdę czysto rekreacyjną. Bo do jazdy o charakterze użytkowym (do szkoły, na zakupy itp.) bardziej przydatny może być skuter wyposażony w wydajne osłony (nie chlapie po nogach) i pojemne schowki. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 ja bym nie chciał GPR bo naprawde przy tzr 50 to wygląda jak zabawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 tzr 50 bardzo ladnie sie prezentuje chociaz ja bym wolal rs 50 bo jest masywniejsza no i poznalem sie na aprili :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Podobno najmocniejsze z tych wszystkich jest wlasnie Derbi GPR :buttrock: ma bodajze po odblokowaniu moc 11km :lalag: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulka Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 polecam Yamahe TZR 50 duzo tego jest.. wystarczy poszukać. Allegro :buttrock: Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 TZR i RS mają takie same silniki i są to najpopularniejsze silniki 50ccm, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał_888 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 derbi ma też ten sam silnik co rs i tzr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 derbi ma inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał_888 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 a to się pomyliłem :banghead: myślałem, że derbi ma tak samo ja rs i tzr silnik minarelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 na korzysc tzr przemawia tez to ze bedziesz mogl w latwiej kupic takie czesci jak plastiki itp . Wiadomo ze Yamaha ma lepiej rozwinieta siec dealerska niz Aprilia . Jednak czy to dla Ciebie takie wazne?:icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vochu Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Jeśli nówka to najnowsza RS, a jak używka to tzr :icon_mrgreen:Oby dwa ładne :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 temat dotyczy wyłącznie 50ccm, więc przenoszę do działu motorowerówjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi