thomek87 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 milosz-RR ty sam sie nucz robić stryczek poco takie głupoty piszesz jak nawet nic niepowiesz konkretnego takie głupoty to sobie możesz pisać w zeszycie Ale to Ty piszesz głupoty, że chcesz "uciekać przed psami". Jak po to chcesz kupić moto, to lepiej idź pobawić się w piaskownicy, albo poczytaj sobie słownik ortograficzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Ale to Ty piszesz głupoty, że chcesz "uciekać przed psami". Jak po to chcesz kupić moto, to lepiej idź pobawić się w piaskownicy, albo poczytaj sobie słownik ortograficzny. Tomku nie dyskutuj z debilem bo najpier spowadzi cie do swojego poziomu a pozniej powali doswiadczeniem. Pozdr PS a ty sanczo panczo idz na podworko i pochwal sie kolegom jaki byles szybki w NFS i jak to uciekles przed policja :) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakti Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 A czesci do bandita 400 trudno dostac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) ja bym stawiał odrazu na 750 jak ja. No ale ciebie leszczu złapała policja i motorek tata kazał sprzedać :D hehehe ponczo, widzę że należysz do tego durniejszego kwiatu polskiej młodzieży i sukcesywnie zmierzasz w kierunku zostania jeszcze większym debilem niż jesteś - wnoszę po postach A czesci do bandita 400 trudno dostac? Ja pie**ole, czy takie pytania się nie skończą? Części dostaniesz wręcz zajebiście łatwo, dzwonisz do Suzuki i masz jaką tylko chcesz Edytowane 29 Września 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi