M@rcin Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jak w temacie 16 września odbędą sie zawody na torze kartingowym. Można zawitać większą ekipą i kibicować naszemu reprezentantowi, żeby pomóc w zdobyciu tytułu mistrza polski;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 ;) W ramach tej imprezy organizowanej przez KM"Pionier" zostaną rozegrane Wyścigi Motocykli Zabytkowych "Super-Veteran" zainicjowane przez ludzi związanych z Rajdem Lubelskim.Będzie to II edycja tych Wyscigów.Duże zainteresowanie udziałem, sprawia, że jesli dopisze pogoda, wystartuje ok. 30 zabytkowych motocykli.Może to być najbardziej widowiskowa część tej imprezy, tak jak było na wiosnę ;) Zapraszam do kibicowania, a motocyklistów na zabytkach do udziału.Szczegóły na stronie Super-Veteran na www.rajdlubelski.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ja na torze będę na bank. Czym? nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 jesli tylko pogoda dopisze to bardzo chetnie :bigrazz: ,ale ten warunek pogodowy to chyba najwiekszy znak :crossy: :icon_question: :icon_question: ,wiec ciezko cokolwiek powiedziec ale chyba kazdy z nas ma juz dosyc tej aury moze cos sie kurde w koncu odmieni bo strasznie chce mi sie :crossy: pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Nom, pogoda najważniejsza. Jeśli będzie ok, to przyjade i ja :icon_rolleyes:Z tego co wiem, to troche ludzi ma być.. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Hmmm, zapowiada się zlocik ;)Treningi oglądałem tylko na filmach i fotkach, padający deszcz usadził mnie w domu.Może zawody nie będą "zachlapane". Ciekawe jak takie niedzielne imprezy przekładają się na zajętość toru w sobotę?Nikt nie ma wiedzy?Może jakieś śmiganko by się zorganizowało w przeddzień?Parę osób pewnie już jest spragnionych toru ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 pozyjemy zobaczymy... wstepnie plan przybycia na ta impreze jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 pozyjemy zobaczymy... wstepnie plan przybycia na ta impreze jest...trzeba leciec jak bedzie pogoda wmiare bo moze byc spoko imprezka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 jak zdrowie pozwoli to jade i ja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 na wiosne bylo calkiem fajnie ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Byłem.. zobaczyłem.. wyzdrowiałem ;).. prawie..powaga moto to najlepsze lekarstwo na przezięnienie :) :icon_twisted: Zawody Supermoto szczególnie widowiskowe, przynajmniej dla mnie.. fajnie brzmią te motorki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel XV535 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Potwierdzam to co napisal kolega z gory.Tez udalo mi sie wybrac na te zawody i bylo calkiem spoko. Oby wiecej tego typu imprez bylo w Lublinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 fajna impreza... troche chlodno.. ale daje rade... puzniej byla fajniejsza pogoda na latanie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Eh, przez tego Kubicę nie zdążyłem do Was wrócić i obejrzeć chociaż ostatniego wyścigu... :) Mogli robić jakieś przerwy a nie tak się spieszyć. Sądziłem, że wszystko potrwa przynajmniej do 16:30.Ale nie ma tego złego bo kilka kółek sam na torze wykręciłem jak już się publika zwinęła :clap: Przemek: Pod warunkiem, że się jeździ z zamkniętą szybką ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRUCH Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Obejrzeli my Kubikę i było ok. Co do mojej obecności na torze to złapałem doła bo maszyna uziemiona a wiary sporo. W następny weekend nie ma zmiłuj. Śledzcie ludzie forum a napewno coś się urodzi. Pozdrawiam Pruch http://www.maxior.pl/?p=index&id=62414&0Bez komentarz zbędnego . Pruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi