Bialy Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 No i stało się. Trochę za mocno położyłem się w zakręcie, złapałem jakiś zawszony kamyk i... moto mi uciekł spod tyłka :icon_biggrin: Szczęście w nieszczęściu, że kupiłem go już z lekko podrapaną lewą stroną (bak, błotnik, owiewka i tylna rączka) i w sumie toż samo się teraz porysowało, czyli nowych skutków upadku nie widać, oprócz szybki i lusterka. No właśnie - lusterko mam chromowane i powstały teraz na nim dodatkowe niezbyt głębokie rysy. Jest jakiś cudowny sposób, żeby się ich pozbyć? Jakieś polerowanie, czy tylko nowe chromowanie? PS. Straciłem jeszcze spodnie, które kupiłem dwa dni temu...PS2. Cholernie przykry widok, jak się widzi moto sunące po asfalcie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu8463 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Pasta polerska np. "Automax" , bawełniana szmatka i spróbuj wypolerować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Na chromie to powodzenia zycze polerować szmatką jakies rysy. O ile mi dobrze wiadomo chrom to dosyc mocna powłoka i watpie czy zetrzesz ja bawelnianą szmatką ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) Pasta polerska np. "Automax" , bawełniana szmatka i spróbuj wypolerować. i tak poleruj poleruj, i do grobu cie wsadza w wieku 80lat z automaxem i niewypolerowanym chromem. ;) niestety z chromem nic sie chyba nieda zrobic Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez rybson13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Bawełniana szmatka i pasta jak najbardziej OK, tylko jeszcze do tego dodaj kilka tysięcy obr/min ;) poza tym rysy są zapewne na tyle głębokie, że prawdopodobnie zdjąłbyś warstwę chromu....cóż takie rzeczy się zdarzają, ciesz się że masz całe kości. Lusterkiem się nie przejmuj. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) No chyba ze potrenujesz prawą ręke :biggrin: a jak to sie domyśl :bigrazz: Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez Wiśl@k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Mówisz, że masz jeszcze pare innych rzeczy porysowanych, a przejmujesz się tak lusterkiem. Daj spokój, psiknij czymś czy naklej firmowy znaczek adidos lub pioneek i śmigaj dalej :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 a jesteś pewnie że to chrom? nikiel może. wtedy fakt, jakis psik wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi