olorol Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Skąd sie biorą tacy, podobni bajkopisarze ? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Jak masz 15 wiosen i YZF to pewnie laski w gimnazjum sikają w majtki jak Cię widzą, hehe ale to i tak nie zmienia faktu że zdecydowana większość ludzi z tego forum objechałoby Cię na MZ 250 a to już lipa dać się takiemu moto mając taką maszynerię! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Jeśli to prawda to mu zazdroszcze :PBo gdyby nie rodzice to też bym się przesiadł na mocniejsze moto i przelatał 2 sezony ryzykując 300 zł mandatu za brak kategorii :D Elo elo 350 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Jeśli to prawda to mu zazdroszcze :lalag:Bo gdyby nie rodzice to też bym się przesiadł na mocniejsze moto i przelatał 2 sezony ryzykując 300 zł mandatu za brak kategorii :lalag: Elo elo 350 :lalag: Jako obiektywny forumowicz potwierdzam że Super Stunter zakupił YZF gdyż to gościu z mojej okolicy :lalag: Co do tego co Qóba napisał to nie wiem czy jeździłeś na tak mocnym sprzęcie, bo dla mnie to był pierwszy raz i do tej pory jestem w szoku wywołanym tą mocą. Ja osobiście bym tego sprzęta nie kupił ponieważ dla mnie jest on tak mocny, że nawet jeśli by się rodzice zgodzili to zdaje sobie sprawę, że bym sobie zrobił krzywdę. Tak więc może i podobnego sprzęta sobie kiedyś kupie, ale do tego czasu zrobie jeszcze wieeele kilometrów na wieeelu motocyklach :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 narazie nie mam fot ale to jego aukcja:http://moto.allegro.pl/item226115512_yamaha_yzf_750r.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylikat Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Jeśli to prawda to mu zazdroszcze :crossy:Bo gdyby nie rodzice to też bym się przesiadł na mocniejsze moto i przelatał 2 sezony ryzykując 300 zł mandatu za brak kategorii :icon_biggrin: Elo elo 350 :icon_mrgreen: za brak kategori daja 500 i w takich przypadkach raczej nic nie utargujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ufff... Nie pozostaje mi nic innego niż pogratulować, ja w tym wieku przesiadałem się właśnie z Komara na WSK.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Nie pozostaje mi nic innego niż pogratulować, ja w tym wieku przesiadałem się właśnie z Komara na WSK.... hahah a jaka ta wska to byl potwor wtedy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Jak masz 15 wiosen i YZF to pewnie laski w gimnazjum sikają w majtki jak Cię widzą, hehe ale to i tak nie zmienia faktu że zdecydowana większość ludzi z tego forum objechałoby Cię na MZ 250 a to już lipa dać się takiemu moto mając taką maszynerię! pozdro Żal mi Ciebie Dziki, nie znasz go a wysnuwasz ch*** wie skad takie wnioski......Nawet jesli go objedzie to co z tego, liczy sie fakt taki ze MZ za 2km sie rozjebie a on poleci dalej nawet lecąc 30km\h. Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 właśnie... nie wiem czemu mieli by mnie objechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Za brak kat. jest na bank 300 zł :lalag: No to gratulacje - fajne moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylikat Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Za brak kat. jest na bank 300 zł :lalag: No to gratulacje - fajne moto :)tak to niech cie zlapia to ci udowodnia ile jesta wiem cos o tym zapewnia cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Wątpie zebyś byl zadowolony.. To ciężki motocykl a sądząc po wieku mozesz mieć problem zeby go przepychać... Jak juz chciales cos tego rodzaju to cbr trzeba bylo szukac... Twoj wybór... uwazaj na siebie i innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wuja Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Za brak kat. jest na bank 300 zł :) No to gratulacje - fajne moto :) 300zł jak masz inną kategorię - np. B, 500zł jak nie masz w ogóle prawka. Swoją drogą to MZ zła nie jest tylko trzeba umieć ją "zrobić" i traktować z sercem ;p Wiem cos o tym :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Jezeli kupiles to dlaczego ta aukcja jeszcze trwa... :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi