Seba Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 Jeden dzisiaj wyszedł ze szpitala, drugi ma dzisiaj pogrzeb. Jak widać - skuterem też można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 Wyrazy współczucia ale jak to się stało? Oba wypadki z winy kierujących motorowerem czy z winy innych użytkowników drogi? Jakby nie patrzeć zabić się można na wszystkim z odrobiną "szczęścia" nawet na wrotkach czy jedząc lizaka. Pozdrowienia. malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 Jeden dzisiaj wyszedł ze szpitala' date=' drugi ma dzisiaj pogrzeb. Jak widać - skuterem też można.[/quote'] Nie wiem czy mowa o tym samym wypadku, w każdym razie faktem jest, że pomorscy skuterowcy niedawno pożegnali swojego kolegę, jednak Jego śmierć nie miała nic wspólnego z jednośladami - razem ze swoją dziewczyną (która także jeździ na skuterze) mieli wypadek samochodem, niedaleko Tczewa. Zjechali z drogi i uderzyli w drzewo, On zginął na miejscu, ona trafiła do szpitala). Nie znałem Go, jednak na pewno nieraz mijaliśmy się gdzieś na tarsie i na cotygodniowych spotkaniach pomorskich motocyklistów. :cry: [`] Nie wiem, Seba, czy mówisz o tym samym wypadku, jednak są pewne podobieństwa w opisie, dlatego postanowiłem w razie czego sprostować.A zabić się można na wszystkim, nawet na rowerze :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 ukasz - ten skuterzysta to Miboy a jego dziewczyna Gaga - z tego co wiem to ona jeszcze nie wyszla ze szpitala ale moge sie mylic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 27 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 Nie znam szczegółów. Wiem tylko, że miało to miejsce w Olsztynie lub okolicach i brała w tym udział także jakaś ciężarówka. Nie wiem czyja wina, nie wiem kto to był, nic więcej jak na razie nie wiem. Malina > to był jeden wypadek w którym ucierpiały dwie osoby. Jakby nie patrzeć zabić się można na wszystkim z odrobiną "szczęścia" nawet na wrotkach czy jedząc lizaka.A zabić się można na wszystkim' date=' nawet na rowerze [/quote']Można, ale nie zawsze trzeba. Faktem jest, że to właśnie skuterowca jest najtrudniej spotkać ubranego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 ukasz - ten skuterzysta to Miboy a jego dziewczyna Gaga - z tego co wiem to ona jeszcze nie wyszla ze szpitala ale moge sie mylic Tak, wiem, dokładnie o nich mi chodziło. Już dzień czy dwa po wypadku słyszałem coś, że ktoś z 3miasta zginął, nie wiedziałem jednak o kogo chodzi - dopiero przedwczoraj Jag znalazł na 4um skuterowców informację, niestety było już za późno żeby chociażby wybrać się na pogrzeb :cry: Oby przynajmniej w tym sezonie nie było już żadnych wypadków... oby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 Niestety... :P słyszałem o tym Miboyu... :cry: jest mi z tego powodu bardzo przykro, ale muszę powiedziec, że skoro sam sie zabił, a jego dziewczyna leży w szpitalu to nie powinien wsiadać do samochodu z dziewczyną. Nie raz proponowałem mojej dziewczynie przejażdzkę, ale w normalnych warunkach i przy normalnej prędkości. Jeśli coś by sie jej stało nigdy bym sobie tego nie darował i już nigdy nie wsiadłbym na motocykl. Dla mnie dziewczyna i jej uczucie to coś bezcennego i zawsze będę to szanować i o to dbać. Zanim się kogoś wiezie to trzeba wziąźć odpowiedzialność za ewentualne negatywne skutki wypadku. :cry: Pokój wieczny Miboy`u :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 Slabek - to Gaga prowadzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi