Yussuf Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Co za dużo, to niezdrowo, IMO. Nie lubię, gdy twócę ponosi przy tworzeniu aut. Subtelne zmiany - ok. Poza tym, samochody, jeśli już, to nie młodsze niż 50-letnie :D Auta lat '30 dopiero trzymały szyk... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 niestety nie, moje było w innym stylu, ale szyyyyyyybkie :DHehe tez może być ;) Zmieniałeś coś w niej, bo widzę jakieś niebieskie yyy przewody? Tak przy okazji jakie masz moto?Kupiłeś tą CBF'kę od Adama? Naprawione :PŚwietnie zrobiona :D Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Mi sie podobaly fordy T. W amerykańskim hot-rod bylo ich pare to super wyszły...pozdr :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Hehe tez może być :D Zmieniałeś coś w niej, bo widzę jakieś niebieskie yyy przewody? Uturbiona (taki home_made_turbo) - pozbyłem sie, bo pewnego razu prawie fotel zamoczyłem - za szbko, zbyt agresywnie, ale Subaru impreza WRX dostała baty na 1/4 :D Tak przy okazji jakie masz moto?Kupiłeś tą CBF'kę od Adama? tak, CBF600 od AdamaMoto to jest to!!! Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yussuf Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 @rafael: Ford T? Ojciec masówki ;) A ja o klasyce mam na myśli Allard'y, Ballot'y, Bianchi'e, czy tez Cord'y :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Gośc nie daleko mnie kupil ostatnio jakiegos amerykanca chyba impale i miał tam cos robic z niego ale jak sie dokladnie dowiedział ile go wyjdzie to juz stoi przy drodze z kartka na szybie...he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yussuf Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Sprawdzałem kiedyś, ile kosztowałoby mnie sprowadzenie Forda Mustanga Shelby '67. Egzemplarz na chodzie, wynajem konteneru, opłaty ~ 25 000 dolarów :buttrock: ale ew. serwis to sprowadzanie cześci z UK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 a szkoda ze gośc sie zrazil(chociaz kasy duzo ma)bo bym miał w okolicy jakiegos fajnego low-ridera(bo podobno coś takiego chciał zrobic)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Uturbiona (taki home_made_turbo) - pozbyłem sie, bo pewnego razu prawie fotel zamoczyłem - za szbko, zbyt agresywnie, ale Subaru impreza WRX dostała baty na 1/4 :P tak, CBF600 od AdamaMoto to jest to!!!To dobrze pamiętałem :wink: Tak sądziłem po fotkach, że zmieniłeś intercooler :wink: Ostatnio u mnie w Koninie Civic mniej więcej Twój rocznik po drobnych przeróbkach mechanicznych pokonał Audi TT :P Jesteśmy razem pod domkiem, więc się szykuj powoli na popijawę :P :) Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 chyba zerżnęli od naszych Wawka :( Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi