Gusto Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) Hej, Jak w temacie? Jesli macie namiary na jakas pomoc drogowa z odpowiednim stelazem do zamocowania moto lub po prostu ktos ma caly sprzet do transportu (tu uklon w strone torowcow poznaniowcow :)) i chcieliby zarobic kasq to czekam na info. Czas transportu: poczatek przyszlego tygodnia (27-28.08 poniedzialek lub wtorek), godziny jak komu pasuje. Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez Gusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 No i co, mam uwierzyc, ze nikt z forumowiczow nie moze mi polecic pomocy drogowej z odpowiednim osprzetem do transportu moto, lub jakiejs innej formy transportu? :) Maj got, pieniędze ludzie rozdaje, no kurde, nic tylko brac... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanishing Point Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Wypozyczalnia przyczep Ul. Korkowa 146 Warszawa Marysin ( po drodze z Zielonki na Ursynów)tel. 022 6132674 Z tego co wiem to też na Statoilach można sobie przyczepy wypożyczać, tylko nie wiem czy mają do przewozu motocykla. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Wypozyczalnia przyczep Ul. Korkowa 146 Warszawa Marysin ( po drodze z Zielonki na Ursynów)tel. 022 6132674 Albo na Szyszkowej http://www.przyczepy.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoco Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Na polawskiej kawalek za geantem w strone piaseczna jest wypozyczalnia przyczep... 501324999 ja tez bym polecal wziecie zwyklej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 e... panowie, pewnie że motocyklowa fika, ale to jest krótki odcinek... Z tego co pamiętam, to jakies 30 pln za wypożycznie + pasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Dzieki wszystkim za pomoc :buttrock:Przyczepka to gut idea, musze tylko w niedalekiej przyszlosci zamontowac sobie hak :biggrin: A tymczasem skorzystam z uprzejmosci pewnego forumowicza :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 no właściwie po odpisaniu i paru godzinach stwierdziłem, że nie o to pytałeś. Jakby coś nie wypaliło, daj znać, może będę w stanie pomóc.Ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Maly OT: Zna ktos w Wawie jakas wypozyczalnie busow :biggrin: Chcialbym wypozyczyc busa (na 2-3 motocykle) na kilka dni (weekend + 1 dzien)? Cel: Poznan :buttrock: THX Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez BartZX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi