cypherius Opublikowano 26 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2003 Hej ! Potrzebuje w trybie hiper fast ;-) uszczellke pod glowice do Jawki Mustanga. NIestety, w mojej miejscowosci jej nie dostane. Ma ktos moze taka na zbyciu i moglby wyslac mi ja zwyklym listem ? bylbym z gory wdzieczny, moge wyslac cos w zamian ( chociaz nie wiem co ... ) Pozdro and HELP ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 26 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2003 ponoc pod glowice nie ma uszczelek, pytalem w sklepie Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 26 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2003 Pod glowice ogolnie sie nie daje uszelek, choc w zestawie uszelek ktory kupilem bylo takie cienkie metalowe kolko pod glowice. Ale ogolnie nie potrzeba czegos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 26 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2003 zastosuj silikon wysokotemperaturoy :P ja uszczelanięłm tak w motorynce i kartery i cylinder i głowicę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 26 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2003 Co ty sam silikon jest do bani za latwo sie wydmuchuje. Zawsze nalezy stosowac uszelki i ewentualnie na nie sylikonu troche ale to i tak nie ma potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malina Opublikowano 26 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2003 Ja tam wypil bym browara sobie w garażu a później rozciął puche i sobie zrobił uszczelke :lol: Pozdrawiam. malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 26 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2003 mi silikon zawsze wystarczał :P co prawda ie był on długodystansowym patentem, ale ja i tak co dwa tygodnie wymieniałem cylinderek w mojej starej motorynce :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 27 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 a co powiecie na leciutki szlif glowicy w celu dopasowania jej do cylindra ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 a co powiecie na leciutki szlif glowicy w celu dopasowania jej do cylindra ? :Pnie no chyba jaja sobie robisz??? planowanie Ci sie marzy??? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 a co powiecie na leciutki szlif glowicy w celu dopasowania jej do cylindra ? :Pnie no chyba jaja sobie robisz??? planowanie Ci sie marzy???On nie mówi o planowaniu tylko docieraniu jej z cylindrem. cyp>> jak najbardziej popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 Ja mam uszczelkę pod głowicą z zestawu uszczelek. Wsadziłem tak na wszelki wypadek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 Ja tam wypil bym browara sobie w garażu a później rozciął puche i sobie zrobił uszczelke :lol: Generalnie będzie dobra, ale lepiej ją zrobić z cienkiej (0.1 mm) blachy miedzianej którą należy podgrzać nad palnikiem gazowym (od kuchenki) do koloru bodajże niebieskiego po czym poczekać aż ostygnie i założyć. Szczelność połączenia gwarantowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 28 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2003 wlasnie mysle nad tym docieraniem. nad uszczelka tez, pozyjemy zobaczymy. moze duecic ? docieranie + uszczelka ? docieranie - minimalne zwiekszenie wsp. sprezania - uszczelka - zmniejszenie :P nie chce zylowac za bardzo silniczka. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajos Opublikowano 29 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2003 Ja kupolem zestaw uszczelek (7zl) i tam nie ma uszczelki pod glowice.Jak narazie slinik rozkrecony lezy musze wymienic tlok i cylinder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi