Typhoon96 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) SIemankos. Jestem nowy na forum. Piszę w sprawie pewnego problemu. Otóż to problem pojawił się gdy jechałem natankowac. Wracajac z tanku motor spadł z obrotów a po chwili zgasł. :icon_mrgreen: co jest grane? :biggrin: Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez Typhoon96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Sprawdzałeś czy jest iskra?? Być może (przynajmniej u mnie tak było) od wibracji poluzował się któryś kabel od modułu zapłonowego. Jeśli nie ma iskry to poodpinaj wszystko i powycieraj dokładnie styki papierem ściernym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Daje jeden dzien na odpowiedzi i przenosze do 2T. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ile zatankowałeś cały bak? Stacja jest sprawdzona? JA miałem identycznie motocykl spadł z obtotów i zgasł a okazało sie że paliwo było kiepskie. Spuściłem zalałem nowego i moto jezdziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 tez tak mialem jak wlalem ropy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typhoon96 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 paliwa niesprawdzalem. to spuczcze i wleje z bp pozro zobaczymy co bedzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Pewnie jakieś paliwo z domieszką nafty . JA tak miałem walilo z "benzyny" nafta i nawet kosiarka niechciała na tym jezdzic i zastanawiam się co z tym zrobic bo 5L paliwa nie wyleje w trawe...Acha i zatankowałem nie na byle jakiej stacji na wsi ale na nowo otwartym LOTOSIE w Rzeszowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaggino Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 A może poprostu świeca się skleiła? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 A może poprostu świeca się skleiła? ;> Po pierwsze to po h*ja odświeżasz stary temat?? Luknołeś na datę?? Po drugie uzasadnij jak może ,,skleić" się śweca, pierwsze słyszę i chciałbym wiedzieć co nie co na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi