dersu Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Mi dzisiaj gość Cintkiem zmienił pas prosto na mnie.. Wiem jakie to jest uczucie.Pare dni temu jakiś kmiot zapuszkowany w Fordzie Galaxy wyprzedzając na prostej parę aut szedł na czołówkę ze mną (ja ok 120).Bywa często że ktoś robi taki numer,ale ten był wyjątkowo "twardy" albo głupi.Nie odpuścił mi, nawet nie próbował się "schować"Trzymałem długo tor jazdy, ale w końcu musiałem przed "większym" spasować w myśl zasady że pierwszeństwo ma ten kto przeżyje. :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 niekturzy kierowcy samohodów myślą że jak jusz mają samochud to są władcami drug i im wszystko wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortag Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Ponczo zmiluj sie.... Cytuj Rafał. Oczarowany, zafascynowany, zaślepiony i ogłuszony motocyklizmem. Jak nie ugania się po krzakach, to wyciera beton, asfalt lub kostkę brukową. Instruktor z powołania i zamiłowania. www.paramoto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 niekturzy kierowcy samohodów myślą że jak jusz mają samochud to są władcami drug i im wszystko wolno Kurde ja orłem z ortografii nie jestem, jak coś mi nie pasuje to pisze najpierw w Wordzie. Weź nie rób takich byków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) czepiacie się, dzisiaj rozpoczęcie roku szkolnego, może zapomniał co nieco przez wakacje :) Edytowane 3 Września 2007 przez Rof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 najciekawsza w/g mnie jest tablica mojego kumpla którą ma na swoim moto DO BARUtaki chopper ceglano pomaranczowy? widzialem go kiedys na jakims motobazarze Po Ślunsku-Dupa. :) A bawić?!oczywiście że można, zależy tylko do kogo ona należy.. :D :eek: :eek:to ogolnie jest po staropolsku tak gwoli scislosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Ponczo, bez kitu gdybym mógł to bym Ci dał ostrzeżenie za te orty, co ja tam mówię bana bym Ci od razu dał :biggrin: . Słaby jest :icon_mrgreen: :smile: - chyba że to jaka prowokacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 taki chopper ceglano pomaranczowy? widzialem go kiedys na jakims motobazarzeto ogolnie jest po staropolsku tak gwoli scislosciTak, to custom na bazie Drag Stara 1100. Konstruktor Tomek Łabiak. Kiedyś moto był w kolorze w którym go widziałes ale potem przemalował na zielony. bYł w ŚM "Na kiwi D0 Baru" Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi