Lisena Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) Na gwałt potrzebuję chętnych :icon_rolleyes: w trasę Warszawa-Wrocław-Nowa Ruda (województwo dolnośląskie) :( podobno najlepsza trasa to Warszawa-Częstochowa-Opole-Wrocław-Nowa RudaWyjazd 13.09. ranoW piątek 14ego września o 9:00 muszę się znaleźć w Nowej Rudzie (mam tam rajd konny 6dniowy), a dobre towarzystwo byłoby wskazane :flesje: Jeżeli ktoś ma ochotę, proszę o kontakt na gg 2052594 lub mail [email protected] !!!!! pozdrawiam, Liza Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez Lisena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Hehe czemu nie jestes z okolic Piły i nie jedziesz jutro na półwysep Helski :icon_rolleyes: :( , bo jak ktoś ma zamiar jutro zrobić taką traske to może sie dołączyć bo ja lece. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Na gwałt potrzebuję chętnych :biggrin: w trasę Warszawa-Wrocław-Nowa Ruda (województwo dolnośląskie) :) Jutro (środa 22.08.2007 :lalag:) wyjazd o 8:00 lub 9:00. W czwartek 23ego o 9:00 muszę się znaleźć w Nowej Rudzie (mam tam rajd konny 6dniowy), a nie chce jechac sama :clap: Jeżeli ktoś ma ochotę, proszę o kontakt na gg 2052594 lub mail [email protected] !!!!! pozdrawiam, LizaJaki gwałt-szkoda że ja nie mam konia-oczywiście z kopytami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravwen Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 a jaką traską jedziesz z wrocławia do nowej rudy ?? ;) nielepiej opole-nysa-kłodzko-nowa ruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Na gwałt potrzebuję chętnych ;) w trasę Warszawa-Wrocław-Nowa Ruda (województwo dolnośląskie) ;) podobno najlepsza trasa to Warszawa-Częstochowa-Opole-Wrocław-Nowa RudaWyjazd 13.09. ranoW piątek 14ego września o 9:00 muszę się znaleźć w Nowej Rudzie (mam tam rajd konny 6dniowy), a dobre towarzystwo byłoby wskazane :clap: Jeżeli ktoś ma ochotę, proszę o kontakt na gg 2052594 lub mail [email protected] !!!!! pozdrawiam, LizaW tym czasie planowane jest spotkanie miłosników Virago w Kletnie, to niedaleko. Wiem, że parę osób z oklic Warszawy i samej Warszawy wyrusza do Kletna w czwartek 13.09.2007r. Znajdzeisz ich w temacie Spotkanie Viragowców w Kletnie....PozdrawiamP.S. A tak nawiasem mówiąc możesz do nas zajechać jak znajdziesz chwilkę czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 ravwen dzieki - skorzystam :eek:marcysiek --> dzieki za zaproszenie :} ktos jeszcze bedzie w te strone uderzał 13ego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hahacz Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Witka, kawałek trasy Wrocław-Nowa Ruda polecam zrobić w ten sposób: Wrocław->(wyjazd przez bielany wrocławskie, wyjazd jak na A4)->Świdnica->Bielawa->przez górki ;)->Nowa Ruda. Taka opcja na bardziej ciekawą trasę od zwykłej zatłoczonej szosy. Pozdr :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 czy ktoś 13ego lub 14ego września będzie się wybierał z Warszawy lub okolic w te strony Kotliny Kłodzkiej? do Wrocławia lub Częstochowy? Pozdrawiam :} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 czy ktoś 13ego lub 14ego września będzie się wybierał z Warszawy lub okolic w te strony Kotliny Kłodzkiej? do Wrocławia lub Częstochowy? Pozdrawiam :}13 wrzesnia ok. 9-10 lecimy do Kletna.Jak sądzę spotkanie w Jankach.Więcej info w temacie Odchodzących od wszystkiego w Cruiser/chopper lub Spotkanie milosnikow Virago w Zlotach.ot i tyle ;) PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 też się w tych dniach wybieram w stronę kotliny :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi