Lisena Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 (edited) Na gwałt potrzebuję chętnych :icon_rolleyes: w trasę Warszawa-Wrocław-Nowa Ruda (województwo dolnośląskie) :( podobno najlepsza trasa to Warszawa-Częstochowa-Opole-Wrocław-Nowa RudaWyjazd 13.09. ranoW piątek 14ego września o 9:00 muszę się znaleźć w Nowej Rudzie (mam tam rajd konny 6dniowy), a dobre towarzystwo byłoby wskazane :flesje: Jeżeli ktoś ma ochotę, proszę o kontakt na gg 2052594 lub mail lisena@go2.pl !!!!! pozdrawiam, Liza Edited August 22, 2007 by Lisena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trajka66 Posted August 21, 2007 Share Posted August 21, 2007 Hehe czemu nie jestes z okolic Piły i nie jedziesz jutro na półwysep Helski :icon_rolleyes: :( , bo jak ktoś ma zamiar jutro zrobić taką traske to może sie dołączyć bo ja lece. pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pierwoszow Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Na gwałt potrzebuję chętnych :biggrin: w trasę Warszawa-Wrocław-Nowa Ruda (województwo dolnośląskie) :) Jutro (środa 22.08.2007 :lalag:) wyjazd o 8:00 lub 9:00. W czwartek 23ego o 9:00 muszę się znaleźć w Nowej Rudzie (mam tam rajd konny 6dniowy), a nie chce jechac sama :clap: Jeżeli ktoś ma ochotę, proszę o kontakt na gg 2052594 lub mail lisena@go2.pl !!!!! pozdrawiam, LizaJaki gwałt-szkoda że ja nie mam konia-oczywiście z kopytami :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ravwen Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 a jaką traską jedziesz z wrocławia do nowej rudy ?? ;) nielepiej opole-nysa-kłodzko-nowa ruda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcysiek Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Na gwałt potrzebuję chętnych ;) w trasę Warszawa-Wrocław-Nowa Ruda (województwo dolnośląskie) ;) podobno najlepsza trasa to Warszawa-Częstochowa-Opole-Wrocław-Nowa RudaWyjazd 13.09. ranoW piątek 14ego września o 9:00 muszę się znaleźć w Nowej Rudzie (mam tam rajd konny 6dniowy), a dobre towarzystwo byłoby wskazane :clap: Jeżeli ktoś ma ochotę, proszę o kontakt na gg 2052594 lub mail lisena@go2.pl !!!!! pozdrawiam, LizaW tym czasie planowane jest spotkanie miłosników Virago w Kletnie, to niedaleko. Wiem, że parę osób z oklic Warszawy i samej Warszawy wyrusza do Kletna w czwartek 13.09.2007r. Znajdzeisz ich w temacie Spotkanie Viragowców w Kletnie....PozdrawiamP.S. A tak nawiasem mówiąc możesz do nas zajechać jak znajdziesz chwilkę czasu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisena Posted August 24, 2007 Author Share Posted August 24, 2007 ravwen dzieki - skorzystam :eek:marcysiek --> dzieki za zaproszenie :} ktos jeszcze bedzie w te strone uderzał 13ego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahacz Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Witka, kawałek trasy Wrocław-Nowa Ruda polecam zrobić w ten sposób: Wrocław->(wyjazd przez bielany wrocławskie, wyjazd jak na A4)->Świdnica->Bielawa->przez górki ;)->Nowa Ruda. Taka opcja na bardziej ciekawą trasę od zwykłej zatłoczonej szosy. Pozdr :banghead: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisena Posted September 9, 2007 Author Share Posted September 9, 2007 czy ktoś 13ego lub 14ego września będzie się wybierał z Warszawy lub okolic w te strony Kotliny Kłodzkiej? do Wrocławia lub Częstochowy? Pozdrawiam :} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kjujik Posted September 9, 2007 Share Posted September 9, 2007 czy ktoś 13ego lub 14ego września będzie się wybierał z Warszawy lub okolic w te strony Kotliny Kłodzkiej? do Wrocławia lub Częstochowy? Pozdrawiam :}13 wrzesnia ok. 9-10 lecimy do Kletna.Jak sądzę spotkanie w Jankach.Więcej info w temacie Odchodzących od wszystkiego w Cruiser/chopper lub Spotkanie milosnikow Virago w Zlotach.ot i tyle ;) PozdrawiamKjujik Quote Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRASH Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 też się w tych dniach wybieram w stronę kotliny :crossy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts