Jump to content

13 wrzesnia --> trasa Warszawa-Wrocław-Nowa Ruda

Lisena
 Share

Recommended Posts

Na gwałt potrzebuję chętnych :icon_rolleyes: w trasę Warszawa-Wrocław-Nowa Ruda (województwo dolnośląskie) :( podobno najlepsza trasa to Warszawa-Częstochowa-Opole-Wrocław-Nowa Ruda

Wyjazd 13.09. rano

W piątek 14ego września o 9:00 muszę się znaleźć w Nowej Rudzie (mam tam rajd konny 6dniowy), a dobre towarzystwo byłoby wskazane :flesje: Jeżeli ktoś ma ochotę, proszę o kontakt na gg 2052594 lub mail lisena@go2.pl !!!!!

pozdrawiam, Liza

Edited by Lisena

Na gwałt potrzebuję chętnych :biggrin: w trasę Warszawa-Wrocław-Nowa Ruda (województwo dolnośląskie) :)

Jutro (środa 22.08.2007 :lalag:) wyjazd o 8:00 lub 9:00.

W czwartek 23ego o 9:00 muszę się znaleźć w Nowej Rudzie (mam tam rajd konny 6dniowy), a nie chce jechac sama :clap: Jeżeli ktoś ma ochotę, proszę o kontakt na gg 2052594 lub mail lisena@go2.pl !!!!!

pozdrawiam, Liza

Jaki gwałt-szkoda że ja nie mam konia-oczywiście z kopytami :biggrin:

Na gwałt potrzebuję chętnych ;) w trasę Warszawa-Wrocław-Nowa Ruda (województwo dolnośląskie) ;) podobno najlepsza trasa to Warszawa-Częstochowa-Opole-Wrocław-Nowa Ruda

Wyjazd 13.09. rano

W piątek 14ego września o 9:00 muszę się znaleźć w Nowej Rudzie (mam tam rajd konny 6dniowy), a dobre towarzystwo byłoby wskazane :clap: Jeżeli ktoś ma ochotę, proszę o kontakt na gg 2052594 lub mail lisena@go2.pl !!!!!

pozdrawiam, Liza

W tym czasie planowane jest spotkanie miłosników Virago w Kletnie, to niedaleko. Wiem, że parę osób z oklic Warszawy i samej Warszawy wyrusza do Kletna w czwartek 13.09.2007r. Znajdzeisz ich w temacie Spotkanie Viragowców w Kletnie....Pozdrawiam

P.S. A tak nawiasem mówiąc możesz do nas zajechać jak znajdziesz chwilkę czasu....

Witka, kawałek trasy Wrocław-Nowa Ruda polecam zrobić w ten sposób: Wrocław->(wyjazd przez bielany wrocławskie, wyjazd jak na A4)->Świdnica->Bielawa->przez górki ;)->Nowa Ruda. Taka opcja na bardziej ciekawą trasę od zwykłej zatłoczonej szosy. Pozdr :banghead:

• 3 weeks later...

czy ktoś 13ego lub 14ego września będzie się wybierał z Warszawy lub okolic w te strony Kotliny Kłodzkiej? do Wrocławia lub Częstochowy? Pozdrawiam :}

13 wrzesnia ok. 9-10 lecimy do Kletna.

Jak sądzę spotkanie w Jankach.

Więcej info w temacie Odchodzących od wszystkiego w Cruiser/chopper lub Spotkanie milosnikow Virago w Zlotach.

ot i tyle ;)

Pozdrawiam

Kjujik

Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,
to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: