Adam M. Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Witam Jacot na "moim" forum. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Witam rowniez Jacota, niedoszlego reastauratora mojego junaka :) Musze pochwalic strone i liczne bardzo ciekawe przemyslenia odnosnie usprawnienie junaka i jego naprawy.... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacot Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 A dzieki Chlopaki za witacke :icon_mrgreen: Ja tu nawet czasami wpadalem, jeszcze za dobrych czasow SM, no ale jakos dopiero teraz mie cos tklo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 I dobrze b taka skarbnica wiedzy na pewno nam sie przyda :flesje: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabster Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Stormka JACOTA -obowiązkowe miejsce "wizyty" każdego junakowca. Jeśli masz cos z głowicą Junaka to najlepiej ją "oddać" w ręce pana Jarka z Tucholi- będzie wiedział co z nią zrobić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 tak jacot to skarbnica wiedzy o junakach.pozdro dla jacota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomblack Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 ja miałem problem tego typu ze czasem jak jechalem na pełnym gazie przestawał przyśpieszac a zaczynał kaszlec po kilku takich sytuacjach zauwazyłem przyczyne. Jak sie dzieje cos takiego to znaczy ze przez drgania zaczelo sie ssanie zamykac z powodu zbyt slłabego mocowania naciagu linki ssania czy jak ta wajcha sie zwie. na oko podczas jazdy nic nie było widac a jednak to pare milimetrów linki robiło swoje. Pozdro for All Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi