wr0na Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 moze niech kazdy zostawi wiadomosc o swoich planach tutaj:http://forum.motocyklistow.pl/SKLAD-GRUP-J...d33-t81835.html i bedzie raz a porzadnie.. a tutaj bedziemy spamowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Wpakujemy sie w najgorsze korki wolałabym wczesniej kolo 16 wyjchac jak dacie rade?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Wpakujemy sie w najgorsze korki wolałabym wczesniej kolo 16 wyjchac jak dacie rade?? Kolo 16 tez juz beda korki wiec chyba zadna roznica, ale sprobuje jakos pokombinowac zeby faktycznie troche jechac a nie glownie stac. To co 16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 sadze ze o 15.30 najwczesniej wyjde z biura... (samo centrum warszawy).biore motocykl i bety do pracy.. wiec moge ruszac. zmienic godzine zbiorki na 16? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 sadze ze o 15.30 najwczesniej wyjde z biura... (samo centrum warszawy).biore motocykl i bety do pracy.. wiec moge ruszac. zmienic godzine zbiorki na 16?Dobra to ja tez jade na moto do pracy i powinienem byc o 16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Mysle ze 16 bedzie ok a kolo 17 wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 zmienilem godzine zbiorki. dodalem godzine wyjazdu na 17.00, dodalem izule do grupy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 No ok mi pasuje :icon_mrgreen: Gredoo ja kolo 16 takze jak uwazasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 jak byś mogła wyruszyć w piątek o 9:30 tak by na 10:00 10:15 być w Jankach to moja wygodna kanapa Bandyty jest wolna :biggrin:dzięki za propozycję, ale właśnie nie mogę, bo do 17 w pracy :/ kask mam swój i transport juz też :] także do zobaczenia w BNorkach :icon_eek: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) dzięki za propozycję, ale właśnie nie mogę, bo do 17 w pracy :/ kask mam swój i transport juz też :] także do zobaczenia w BNorkach :biggrin: :icon_mrgreen: Wiedziałem że na wr0ne się skusisz w koncu! :icon_eek: Edytowane 19 Września 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 dzięki za propozycję, ale właśnie nie mogę, bo do 17 w pracy :/ kask mam swój i transport juz też :] także do zobaczenia w BNorkach :flesje: :biggrin: aaa, yyy, to już nic :icon_mrgreen: ...:icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) Wiedziałem że na wr0ne się skusisz w koncu! :D ojej :eek: :icon_eek: :notworthy: ;) ciekawe z kim. Holmes musi rozwiązać kolejną zagadkę dzięki za propozycję, ale właśnie nie mogę, bo do 17 w pracy :/ kask mam swój i transport juz też :] także do zobaczenia w BNorkach :D :flesje: jak również zagadkę Norek, tudzież BNorek ;P Edytowane 19 Września 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 To dawaj turtel'ku - tylko po południu :notworthy: Do 13:00 muszę być w pracy, niestety... W kupie raźniej i nie będę wtedy sama na trasie, i to Katowickiej stała :icon_eek:, pliiiisss... I tak choć z dyszkę wolniej, bo to nie dość, że walka z wiatrem na moim moto, to i z samą sobą pewnie będzie.Chyba, że drzemie we mnie coś, o czym jeszcze nie wiem... :flesje:hmmm, ja patrząc na prognozy coraz bardziej skłaniam się, żeby wziąć urlop i poleciec rano, albo podłączyć się do klaudiusza i pojechać trochę na około... Ewentualnie nie brać urlopu i ruszyć około 16 z Pruszkowa, nie czekając na grupę warszawską, zanim się przebiją przez Janki będzie pewnie blisko 18. Szkoda takiego ładnego dnia, a przecież i tak wszyscy się spotkamy w Borkach :eek: . Zadecuduję pewnie jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Klaudio - chcę Ci zwrócić uwagę, jako Moderatorowi, że Belgu nie odpowiedział na pytanie Greedo. Belgu nie przestrzega podstawowych zasad kulturalnej wymiany zdań. Załatwisz to, czy mam kliknąć "RAPORT" ??? *wdupiemamto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Twardziel znaczy :) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi