KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Marcin, loooz :) ................... tylko nie wiem czy Mapa jest wgrana :) Greedo, my z Rebelem jedziemy koło między 15-16-tą (chyba) ......................... i chyba przez Konstancin, Warke i na Opoczno :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Marcin, loooz :) ................... tylko nie wiem czy Mapa jest wgrana :) Greedo, my z Rebelem jedziemy koło między 15-16-tą (chyba) ......................... i chyba przez Konstancin, Warke i na Opoczno :D No, ale wy to dokurwiata na tych moturach a ja ino 120 mogie trzymieć :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Marcin, loooz :) ................... tylko nie wiem czy Mapa jest wgrana :) ggrrrrr...Marcin to ten grubszy... ten lysy to Michal ;P ;P ;P :D dzieki.. wez to sprawdz.. .mam smykalke do hi-tech, wiec spodziewaj sie szkolenia z GPSu jak dojedziemy :D Greedo.. w klubie sie rozchorowales?:> mowilem zebys sie w Sofii nie rozbieral :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) ggrrrrr...Marcin to ten grubszy... ten lysy to Michal ;P ;P ;P :D dzieki.. wez to sprawdz.. .mam smykalke do hi-tech, wiec spodziewaj sie szkolenia z GPSu jak dojedziemy ;) Greedo.. w klubie sie rozchorowales?:> mowilem zebys sie w Sofii nie rozbieral :> Wiesz, weekend był ciężki :) a tam klime jeszcze włączyli... No i nikt nie chce ze mną jechać :) a tak chciałem z Belgiem jechać...... Pozostanie mi chyba karolina i Izulka :D Edytowane 18 Września 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 No i nikt nie chce ze mną jechać :) a tak chciałem z Belgiem jechać...... Pozostanie mi chyba karolina i Izulka :)skoro tak stawiasz sprawe... to nie wiem czy sie nie dolacze... ale Karolinka nie jedzie za mną :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 skoro tak stawiasz sprawe... to nie wiem czy sie nie dolacze... ale Karolinka nie jedzie za mną :) Chciałbyś popatrzeć na różowy...... plecak? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 mmhhhmmmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Zmieniasz panny jak rękawiczki :) Najpierw Aśka, teraz Karolina.... Macho :) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 primo.. nie zmieniam... tylko dbam o jak najlepsze stosunki ze wszystkimi :)po drugie.. patrze tylko :)po trzecie.. wole rozowy plecak niz jej DRke w takiej odleglosci ze moge stwierdzic ile jej bieznika zostalo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 primo.. nie zmieniam... tylko dbam o jak najlepsze stosunki ze wszystkimi :clap:po drugie.. patrze tylko :clap:po trzecie.. wole rozowy plecak niz jej DRke w takiej odleglosci ze moge stwierdzic ile jej bieznika zostalo :clap: Wrona nie zostawiaj mnie...:clap: Ja nie dam rady przed 17 :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) No, ale wy to dokurwiata na tych moturach a ja ino 120 mogie trzymieć :biggrin: No i nikt nie chce ze mną jechać a tak chciałem z Belgiem jechać.... Pozostanie mi chyba karolina i Izulka :biggrin: heh , obawiam się , że i Karolina Ci odjedzie :D no chyba , ze wybierze się w "lajtową" podróż do Borek, z oglądaniem okoliczności przyrody....... :wink: :cool: Edytowane 18 Września 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Jutro pogadam z Iza, jak ona widzi swoje tempo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 to co ... PIATEK JANKI MCshit o 10 Tak przypominam co by startować już o max 11 ,,,,,,, p.s.Własnie sobie zdałem sprawe ,że brakuje mi suszonych grzybów.. co więc najpierw grzybki a potem piwko.... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 heh , obawiam się , że i Karolina Ci odjedzie :icon_razz: no chyba , ze wybierze się w "lajtową" podróż do Borek, z oglądaniem okoliczności przyrody....... :P :lalag: ee greedowi nie odjedzie ... myślę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Tak przypominam co by startować już o max 11 ,,,,,,, p.s.Własnie sobie zdałem sprawe ,że brakuje mi suszonych grzybów.. co więc najpierw grzybki a potem piwko.... :icon_razz:He he he ale cie przypiliło :P Kto jedzie z nowym? p.s. Poczekaj chociaż do 12-ej, może uda nam sie ruszyć i będziesz miał z kim zacząć balować :lalag: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi