Marcin SF Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 P.S. O moim specyfiku z za szafy zapomnij jego się nie pożycza. Kto tu mówił o pożyczaniu :) ;) P.S....ani nie zwraca... ;) to zależy ... sam wiesz od czego :( :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Marcinowi chodzi o pozyczke bezzwrotną ... no chyba że użyjesz butelek zwrotnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) Coraz bardziej mi szkoda że z wami nie jade ale mam nadzieje że może w 2oo albo na jakimś innym spotkanku mi opowiecie jak było jakies foty pokażecie itp.A tak po za tym postaram się nachlać w sobote tak kontrolnie Edytowane 20 Września 2007 przez Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Coraz bardziej mi szkoda że z wami nie jade ale mam nadzieje że może w 2oo albo na jakimś innym spotkanku mi opowiecie jak było jakies foty pokażecie itp. Szkoda ogromna, że nie jedziesz. Biorę aparat, więc fot pewnie będzie zylion, albo kwazylion. Może się uda do 2oo sciągnąć projektor, laptopa i najlepsze rzucimy na ściane :wink: A tak po za tym postaram się nachlać w sobote tak kontrolnie No i to się nazywa duch walki :lalag: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 A tak po za tym postaram się nachlać w sobote tak kontrolniemój sąsiad... :icon_question: :lalag: :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Hej, Prosba do grupy ktora startuje jutro 16/17 z Katowickiej - wezcie jakas mape nie duza bo ja posiadam tylko olbrzymi atlas ktory na moto sie nie nadaje:) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Hej, Prosba do grupy ktora startuje jutro 16/17 z Katowickiej - wezcie jakas mape nie duza bo ja posiadam tylko olbrzymi atlas ktory na moto sie nie nadaje:) pozdrpozyczam od listka mapnik.. mam nadzieje ze znajde jakas dobra mape. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 pozyczam od listka mapnik.. mam nadzieje ze znajde jakas dobra mape. Super, na miejscu juz wszystko ogarniemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Hej, Prosba do grupy ktora startuje jutro 16/17 z Katowickiej - wezcie jakas mape nie duza bo ja posiadam tylko olbrzymi atlas ktory na moto sie nie nadaje:) pozdrZ Krakowskiej :flesje: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Z Krakowskiej :bigrazz: Tak tak Kragowskiej 15 dokladnie rzecz ujmujac :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Po co wam mapa :) ?pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 bo ją fajnie w trakcie jazdy zawiewa na twarz :bigrazz: ech znowu moja wyobraźnia, za dużo kreskówek oglądam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Po co wam mapa :bigrazz: ?pzdrNo będą zwiedzać okolice :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 A pytałem się ciebie Wr0na czy jeszcze czegoś potzrebujesz nie nie wszytsko mam ok ale mapke też mam dobrą, w sam raz do tankbaga i do mapnika he he he Pozdrawiam I jeszcze raz miłem zabawy szkoda że zdrowie nie dopisało u mnie :P :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 jeszcze jedna rzecz....czy ktos ma okulary przeciwsloneczne/z zoltymi szklami.. ktore wejda na duzy globus?zapomnialem ze wyjezdzamy z miasta i czasem bedziemy jechac pod slonce... :/ listek:spooko.. juz drukuje mape z PFa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi