Belgu Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 No właśnie 15:30-17:00 są największe korki. Radzę przed albo po. :) Wiem bo widzę je z okien biura w każdy piątek.Slusznie pisze...Ja mam nadzieje, ze mi sie uda zrobic wypad przed 14.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Motocykle w korkach nie stoją :crossy: . A korki są do objechania. Trza tylko wiedzieć którędy :icon_biggrin: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Motocykle w korkach nie stoją ;) . A korki są do objechania. Trza tylko wiedzieć którędy :icon_biggrin: .pzdrDokładnie, dlatego planujemy z Rebelem jechać troszke inaczej, na Warke a potem na Opoczno.................ot tak Krajoznawczo :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Wam z tamtej strony W-wy tak wygodniej. Ja musiałbym się drzeć przez całe miasto.Rozważam wariant Ożarów Maz. - Ołtarzew - Pruszków - Nadarzyn i dalej katowicką. Ale może jeszcze coś innego wymyślę.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 podobno katowicka strasznie wyfrezowana teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Wam z tamtej strony W-wy tak wygodniej. Ja musiałbym się drzeć przez całe miasto.Rozważam wariant Ożarów Maz. - Ołtarzew - Pruszków - Nadarzyn i dalej katowicką. Ale może jeszcze coś innego wymyślę.pzdrJa bym darł dalej aż do Grodziska a potem przez Radziejowiece do Mszczonowa... pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 nowy, cholero :bigrazz:.. ja wiem ze chcesz zaczac wczesnie.. ;Pzobacze co da sie zrobic w pracy... tj. ile roboczogodzin mi zostanie na piatek :) myslalem raczej o wyjezdzie kolo 16, zeby uniknac wieczornych korkow, ale jednoczesnie zeby troche popracowac w piatek....no ale sam nie bede jechal, bo nie mam ani mapnika, ani gpsa, a kluczyc mi sie nie chce :/ Sam napewno nie będziesz, 16-18 będzie jechało ze 30 osób :] Widzę, że część też będzie jechać o 14:00 wide Belgu, ale jak się przejechałem dziś rano, to od razu sobie załatwiłem możliwość wyruszenia nawet o 7 rano :) szkoda tak ładnej pogody. Jak w borkach będzie podobna, to to ostatnia szansa, żeby sobie nad jeziorem posiedzieć w podkoszulku i z :icon_twisted: Jak będzie korek, to zdecydowanie lepiej z Wawy śmigać przez puławską, tam skręcić możliwie wcześnie (przed mysiadłem) w prawo, bocznymi drogami dojechać do ul. Słoneczniej i dalej przez Lesznowolę i Sękocin dojechać do Nadarzyna. Omija się wtedy największe korki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 W wawie w piątek korki są już od 12 w południe potem to wszystko stoi....korek przynajmniej si eprzemieszcza do przodu................No tak to jest kiedy Warszawiacy wracają do domów ............... :biggrin: Dobra widze ,że ,,druga szklanka" jedzie o 11 ,także hmmmm lustra nei zabieramm Pozdro.. :wink: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 A rusza ktoś z drugiej strony Warszawy ? Najlepiej Marki, bo jak nie będzie do kogo się podłączyć to omijam Warszawę dużym łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 karwa jak chcesz to lecisz toruńska i na neste czekam na ciebie bo mieszkam obok.... ale nei wiem czy ci godzina odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Ja bym darł dalej aż do Grodziska a potem przez Radziejowiece do Mszczonowa... pozdrTyż koncepcja do rozważenia. Luknę na mapę.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Dobra, to powiedzcie mi kto w końcu jedzie w PIĄTEK PRZED 17 do Borek? Przelotowa jak dla mnie 120. PS jeszcze pytanie, kto mnie na tyle mało nienawidzi żeby ze mną jechać ;) Wiem że Belgu czuje do mnie jakąś niechęć, no ale może znajdzie się ktoś kto mnie koffa ;) Edytowane 18 Września 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Wiem że Belgu czuje do mnie jakąś niechęćHmmm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Nie? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Hmmm..... ykhmm ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi