Florek Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 o nie, tylko nie straszliwy-ruchliwy krecik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 o nie, tylko nie straszliwy-ruchliwy krecik... nie wnikam co to jest ruchliwy krecik, wole nie wnikać :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 nie wnikam co to jest ruchliwy krecik, wole nie wnikać :P To chyba raczej krecik wnika, jak to krecik, jak Florek na nim siedzi :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 To chyba raczej krecik wnika, jak to krecik, jak Florek na nim siedzi :P prosze NIEEEEEEEEEEEEEEE, tego chciałem uniknąć, zrobiłem sobie wizualzacje :icon_razz: :lalag: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) no wiecie co... zboczuchy ! co Wy za filmy oglądacie... o matko bolka i lolka ! ale wizualizację robiłeś sam czy z kimś ? :icon_razz: Edytowane 18 Września 2007 przez Florek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 A może Florek rozwinie ten temat ? Zrobiłosię całkiem ciekawie. :icon_razz: A na fotce z enduro to sympatyczny Kris2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 no wiecie co... zboczuchy ! co Wy za filmy oglądacie... o matko bolka i lolka !ale wizualizację robiłeś sam czy z kimś ? :icon_mrgreen: wizualizacje sobie zrobiłem w wyobraźni, to było paskudne ... zwłaszcza, że z tobą w roli głównej :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 No i wydało się, że Marcin od Florka woli woli krecika :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 wizualizacje sobie zrobiłem w wyobraźni, to było paskudne ... zwłaszcza, że z tobą w roli głównej :] ojej sie czepiasz :biggrin: chodziło mi o Florka igrającego z krecikiem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 przynajmniej raz ktos molestuje krecika a nie wrone.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florkowa Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 ech.... widać, że nikt z was nie studiuje pedagogiki i nie ogląda superniani! W ramach pracy domowej w sobote o 17.30 usiąść wygodnie przed telewizorem i włączyć tvn:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 ech.... widać, że nikt z was nie studiuje pedagogiki i nie ogląda superniani! W ramach pracy domowej w sobote o 17.30 usiąść wygodnie przed telewizorem i włączyć tvn:) błagam to ja już wole krecika niż super nianie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 w sobote o 17:30 to ja... nooo... bede... hmmm... pewnie wstawal przed sobotnia impreza :biggrin: a podejscie do dzieci mam idealne... zapytaj sie marcina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 w sobote o 17:30 to ja... nooo... bede... hmmm... pewnie wstawal przed sobotnia impreza ;) a podejscie do dzieci mam idealne... zapytaj sie marcina. boskie, najmilsze zwracanie uwagi, to: kochane dziecko, jak nie przestaniesz wykonywać czynności X/Y (w zależności czym dziecko wku**ia wr0ne) to będę zmuszony połamać ci rączki. Niestety wr0na zapomina czasem, że zwracania uwagi wysłuchuje też rodzina dziecka. Na szczęscie jeszcze nikt nas nie pobił :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power997 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 (edytowane) Z autorem nie ma żadnego problemu. Zrobimy inaczej. Ktoś mi zrobi galerie na picasa z tymi zdjeciami ktore zostały przesłane Pani Redaktor i poprosze o wyrażenie zgody osób uwidocznionych na tych fotkach.Tu jest link do fotek, które chce wykorzystać Pani Redaktor. fotki Osoby znajdujące się na fotkach proszone są o wyrażenie tutaj pisemnej zgody na publikację swojego wizerunku w WMC (wiadomości motocyklowe). Mam nadzieję, że spełni to wszystkie wymogi. Ja tam wyrażam. Moje jest z młodym kaskaderem który trzyma sie tylko jedną reką :) pozdr.Power Edytowane 18 Września 2007 przez Power997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi