trajka66 Opublikowano 25 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2003 A wiec moj ogar normalnie jezdzi i wogole tylko nie wiem czemu, po powiedzmy 10 godiznach jazdy NOWIUTKA swieca "siada" czyli traci iskre albo bije po bokach. Nie czaje tego probowalem juz iskry, bosha. Na kazdej to samo. Na miesiac musze kupowac ze 2 swiece... Jak myslicie czego to moze byc wina?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 26 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2003 100% za bogata mieszanke, albo sie zalewa. miałem ostatnio cos takiego w simsonie. jak wyczyscisz swiece szczotka i rozpuszczalnikiem to bedzie dawala ok iskre. poreguluj gaznik Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2003 no wiec Greedo chyba nie masz racji...u mnie ten problem też występuje, tyle że jak świeca mi padnie, to zmieniam na inną (nie koniecznie nową). Ta co padła,jest ładnie wypalona (nie czarna, tylko brunatna), ale chodzbym ją czyścił ile sie da, to nie zapali jak jest ciepła... wystarczy że ostygnie i już działa... Jezdze na iskrze, ale na boschu tez jest ten problem... acha, wiem że taki problem to moze byc wina kondensatora, niestety nie u mnie (mam nowy) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 30 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2003 a moze to cos z zapłonem który sie przestawi itd. i poprostu psuje swiece! też dobrze mówi emzet to moze być kondesator? a jak kupujesz nowa swiece to jaka ma iskre? i cz te stare swiece da sie później jakoś uratować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 1 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2003 Mialem to samo i po regulacji zaplonu problem odeszedl w zapomnienie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 1 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2003 Mialem to samo i po regulacji zaplonu problem odeszedl w zapomnienie :-) ciekawe kto ci o tym powiedzał :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 1 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2003 Jakis taki dziwny kolo - nie pamietam jka sie nazywal - chyba - czekaj a wiem :-) gosciu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 1 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2003 moze swieca ma zła wartosc cieplna? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 1 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2003 W swojej MB`tce mialem podobny problem, poprawnie chodzila tylko na starych swiecach - nowe zwyczajnie "siadaly". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 1 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2003 Stare iskry rulezz....Z tego co zdazylem zaobserwowac to wiekszosc starych sprzetow najlepiej chodzi wlasnie na starych iskrach :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 1 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2003 moze nie tyle co starych,moim zdaniem moze to byc wina np. zuzytej cewki ... - tylko taka teoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi