Adam Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 W weekend zarezerwowałem 10 pokoi, średnio licząc na osoby z domków 27-32 potrzebne będzie 9 pokoi. Proszę o osoby odpowiedzialne za domki o tych numerach o kontakt na PW ile pokoi zamawiają. Targować się jeszcze nie byłem bo aura nie sprzyja wciąż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
violiksuza Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Hej!!Adamie potrzebuje jakiegoś lokum dla dwóch kobietek na nockę sobotnio/niedzielną. Byłybyśmy w sobotę około południa. Jeżeli jest to jeszcze możliwe, żeby dołączyć do Waszego zacnego grona na tymże zlocie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Hej!!Adamie potrzebuje jakiegoś lokum dla dwóch kobietek na nockę sobotnio/niedzielną. Byłybyśmy w sobotę około południa. Jeżeli jest to jeszcze możliwe, żeby dołączyć do Waszego zacnego grona na tymże zlocie. PozdroDołączyć możecie zawsze. Na pewno Igor i MarCin nie puszczą samopas w zimną noc dwóch dziewoj z poczuciem humoru :icon_rolleyes: W razie kłopotów zrealizujecie plan bliskowschodni :biggrin: kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) Tawariszcz kamandir wsiegda pomożet ;) Товарищь командир, my sie meldujemy w grupie głównej atakujacej w sobote, po piątkowej rozwiedce... W każdym razie - до свиданиа !! :bigrazz: Edytowane 11 Września 2007 przez mario33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) Adam proszę o jeden pokój 2 osobowy od piatku Edytowane 12 Września 2007 przez pierwoszow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Na pewno Igor i MarCin nie puszczą samopas w zimną noc dwóch dziewoj z poczuciem humoru :banghead: Słusznie prawi :banghead: . Nie wiem, jak Mar_Cin ale ja nie puszczę :banghead: pzdr Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
violiksuza Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 "Słusznie prawi :clap: . Nie wiem, jak Mar_Cin ale ja nie puszczę :flesje: pzdr" Cieszymy się niezmiernie,że nie pozostawicie nas na pożarcie wilkom ;) Do zobaczyska 22.09 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Cieszymy się niezmiernie,że nie pozostawicie nas na pożarcie wilkom :buttrock: Sami was pożremy :flesje: :clap: EKG jest znane z niekonwencjonalnych zachowań ;) pzdr Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Wpisuję się na listę i ... sam zarezerwowałem sobie lokum na dwie persony. Taka ze mnie Zosia Samosia :wink: Jak Michał nawali to zapraszam dziewczyny :icon_twisted: , mniej chrapią od facetów. Poza tym wystarczy jedna piła tartaczna ... czyli Ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Aktualny skład: 1. Kropka + 1 os. Od piątku2. Cezsek + małżonka + 2 os. Od piątku3. Igor + Falco + 1. Od piątku4. Embe, Karol1001, Foks, fxrider, Milena. Od piątku5. krasnal + irkaa. Od piątku6. Jaszczur_uc + małżonka + 4. Od piątku DWA DOMKI7. mla + Niunia +2. Od piątku8. Patryk + rozek + malina + 1 os. Od piątku9. Adam + Abu + Enduromax + B@rtek. Od piątku10.mmm757 + jan kalin. Od piątku11.Maro & S-ka. Od soboty12.Aśka + Greedo + Marlew + Rad3k. Od piątku13.Tatakis + Belgu + 2 os. Od piątku14.ABG + Ekimm + KaZet + KarolinaPink. Od piątku15.Oleśka + Prot. Od piątku16.MeDeViLL + Klaudiusz + Małżonka + Dr.Spławik. Od piątku17.Rybson13 + Selvin + Kotek_73 + Jokoko + NEMO491. Od piątku18.JANUSZM + JĘDRZEJ + GOSIA + BUłA + 1. Od piątku19.Tita + Nulka + Norbik + Turtel. Od piątku20.Tomek Kulig + Lime_82 + Mycha + Izulka. Od piątku. 21. Browarny, Browar+Gocha, Draco Fisher + Violet.Od piątku.22. Saimon. Od piątku23. Loluch x2 + Ala + Piotrek. Od piątku24. Marcin SF + Wr0na + Amfm + 1. Od piątku25. Lui + 3. Od piątku Osoby dla których nie starczyło domków: 1. Rudee + Mania. Od piątku JEDEN POKÓJ2. Biernak + 3. Od piątku JEDEN POKÓJ3. Flipper + 1 + Mikolol. Od piątku JEDEN POKÓJ4. Hary kapuchan + Paweł z Łodzi + Graża. Od soboty JEDEN POKÓJ 5. Doktor. Od piątku JEDEN POKÓJ6. Capon. Od piątku JEDEN POKÓJ7. Mario33. Od soboty JEDEN POKÓJ8. Violiksuza + 1. Od soboty. JEDEN POKÓJ9. Pierwoszow + 1. Od piątku JEDEN POKÓJ10. Tangel + Tas + 1. Od piątku JEDEN POKÓJ11. Mariani. Od piątku JEDEN POKÓJ Domków: 26 Osób: około 140 Jeżeli gdzieś wkradł się błąd proszę o kontakt na PW. Proszę o przesyłanie na PW danych osobowych osoby odpowiedzialnej za dane domki: 4,8, i pokoje 1,3,8. W przeciwnym razie wykasuje i przypiszę domek komuś, komu musiałbym proponować pokój ze względu na brak domków. Napiszę również do osób z tych domków na PW. Osoba odpowiedzialna za domek po przyjeździe na miejsce, okazaniu dowodu tożsamości i wpłaceniu pieniędzy będzie mogła odebrać klucze do zaklepanego domku.Oprócz danych osobowych proszę wysyłać również numer porządkowy z powyższej listy. Numery na liście NIE SĄ NUMERAMI DOMKÓW. Są to numery porządkowe i nie mają nic wspólnego z numeracją domków w ośrodku. Przypominam, cena za domek wynosi 120 zł (aktualnie), zeby nie było potem kłopotów, że ktoś ma cały domek na siebie samego. Osoby z wolnymi miejscami w domku proszę o kontakt na PW, pozwoli to na zmniejszenie kosztów noclegu na osobę i da szansę pojedynczym osobom na zakwaterowanie się na terenie ośrodka. Najprawdopodobniej w sobotę będę w Borkach i tam omówię wszystkie szczegóły które podam potem na forum. Czy jest ktoś, kto mógłby zabrać autem z Milanówka wieżę i kolumny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Przypominam, cena za domek wynosi 120 zł (aktualnie)To będziesz się w końcu targował czy nie?? Bo czasu coraz mniej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Adam, Jeżeli będzie to jeszcze możliwe to dam Ci znać na PW, czy będzie potrzebny jakiś pokój.Najprawdopodobniej tak, ale muszę tą informację potwierdzić.Ps. Mam nadzieję, że pokoje jeszcze są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Pokoje są, dzisiaj byłem na miejscu i ogladałem. W pokoju jest dwuosobowa wersalka i jedno wyrko typu "solo". Dużo miejsca na podłodze na jednego twardego, który zechce spać na karimatce. Co do targowania to musze przybyc jak bedzie kierownik. A w godzinach w ktorych on jest, ja jestem w szkole. Postaram sie to zalatwic telefonicznie, ew. wysle na pw do kogos z Tomaszowa prosbe o podjechanie i zbicie z ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Jakby kto mial jedno wolne miejsce gdzies albo chcial wziac pokoj na dwoch to jestem chetny :). Teraz nie bede mial dostepu do netu wiec piszta smsy/dzwonta na moj kom (609 50 69 69). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Cieszymy się niezmiernie,że nie pozostawicie nas na pożarcie wilkom :icon_razz: Jak zwał tak zwał he Sami was pożremy :banghead: :icon_mrgreen: EKG jest znane z niekonwencjonalnych zachowań :icon_twisted: pzdr a właśnie Igor Świruradom będzie ? może znowu jakiśśś wsytęp ARTYSTYCZNY by się zdał. uhbaubaubabaubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi