Pawelo Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 ojj metafora pewnie taka :) przejęzyczyl sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 musze kiedys przy okazji zrobic fotki mojej niuni to wam pokaze jak sie robi z glowa i pustym portfelem tak, ze ludziom kopary opadaja... :buttrock: (metafora taka) nie tam zadne stroboskopy i diabelki... :buttrock: i prosze was, jesli juz piszecie co ZROBILISCIE, to piszcie TO CO ZROBILISCIE, a nie: cylinder RZT, gaznik mikuni, wydech gianelli--->> ale na to wszystko jeszcze zbieram... a poki co stozkowy filtr powietrza bo na wiecej nie starczylo. pisac co jest a nie co moze byc... chociaz pomazyc ludzka rzecz... to chociaz osobno niech bedzie... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz93 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 no mówiłem że to są przenośnie :icon_razz: wiadome ze skuterek tak nie pociągnie ale jest mocny :clap:.Ps: Nikt mi nie powiedział DLACZEGO NIE MA MIASTA Z PODKARPACIA W DZIALE ZLOTY CO TO MA BYĆ JA TEŻ CHCĘ POJECHAĆ NA ZLOT JAKIŚ A DO INNYCH WOJ. NIE BĘDĘ NARAZIE JECHAŁ CHCIAŁEM GDZIEŚ W MOIM WOJ. NIE MA NIKOGO Z OKOLIC RZESZOWA ANI STALOWEJ WOLI?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ps: Nikt mi nie powiedział DLACZEGO NIE MA MIASTA Z PODKARPACIA W DZIALE ZLOTY CO TO MA BYĆ JA TEŻ CHCĘ POJECHAĆ NA ZLOT JAKIŚ A DO INNYCH WOJ. NIE BĘDĘ NARAZIE JECHAŁ CHCIAŁEM GDZIEŚ W MOIM WOJ. NIE MA NIKOGO Z OKOLIC RZESZOWA ANI STALOWEJ WOLI?? Przepraszam za :clap: , ale młode to i głupie, wyszukiwarki nie potrafi używać.II Ogólnopolski Zlot Motocyklowy Sandomierzduży temat o złotach podkarpackichZlot w Biłgoraju Wszystko już było :-P. Za rok pojedziesz, bo skutery i tak olewają na zlotach. Czasem nie wpuszczają :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 dobra temat jest o tuningu i jak ktos zakłada nowy temat to niech sie trzyma tresci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) Optyka:Siedzonko obite nową skórą różowa rejestracja z białmi literami z tyłu kosz dla kotka Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez Maticzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) To było śmieszne, tak ? Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez Wiśl@k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 nie no swój tiuning wymieniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 wypas :biggrin: a mozna wiedziec jaki to motor?? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 -Nowy lakier-Sportowy (pusty wydech) + przerobiona końcówka-Większa dysza gł. (106)-Przewiercona pucha od filtra :bigrazz: (nie moje dzieło ale fajnie słychać jak zasysa)-Przerobiony zadupek, tablica za kołem lampa schowana i takie tam-Wypolerowane koła-Kierownica WRP + okleiny na całym moto-Czerwone zaciski-Przewody w stalowym opl.-Wyczynowy zapłon-Czarne podnóżki, dźwignia zmiany biegów i kopniak :biggrin: nie widać ? ma wsk w profilu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 ah racja dzieki Sloniu a to ta wska musi wygladac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas22 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) Kymco Zx 50 2004rZmiany mechaniczne: -Cylinder Polini 70cm sport (był Malossi sport) -Wariator Polini Speed Control (był Malossi Multivar) -Sprzegło Polini 2G -Dzwon Stage6 WingCooler -Yasuni R (był Tecnigas R) -Membranki Polini -Dysza Gurtner 90 -Swieca Denso Irydium -Łozyska Malossi Teflon&Piaggio Zmiany optyczne -Lakierowane na biało felgi -Pomalowane klosze kierunkowskazów -Niebieskie postojówki -Czerwone podświetlenie rejestracji -Skrócony tylny błotnik -Czerwone manetki Pro-Grip -Carobonowe lusterka F1 -Biały chwytak powietrza -Obrotomierz elektroniczny Foto http://i8.tinypic.com/66c579d.jpg Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez przemas22 Cytuj http://sklep.gps.wroclaw.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 nie powiem przemas, nie lubie tajwanów/chin itp. nienawidze skuterów ... to twój mi sie cholernie podoba! dobra robota :buttrock: super z tymi białymi felami wygląda, czym lakierowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas22 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 (edytowane) Na początku obie były proszkowo .Ale sie zawiodłem na tej metodzie, z tylnej od temperatury tłumika po roku farba zaczeła schodzic płatami.Więc teraz mam tył pomalowane akrylem przez lakiernika i jesl lux nic nie schodzi Edytowane 1 Września 2007 przez przemas22 Cytuj http://sklep.gps.wroclaw.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbiak Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 WitamGilera ICE -Cylnder POLINI SPOTRT 70-wariator polini speed control-wydech leovince zx-gaźnik dellorto 19mm-Filtr polini evolution bedzie bo mam juz tylko sie za regulacje nikomu nie chce zabrac:) a narazie seryjny z dziurkami:):bigrazz: A bedzie:sprzegło polini 2gdzwon stage6 wing coolerpasek polini kevlarobrotomierz stage6i kiedys tam moze wał i jakis cylek racingowy na nicasilu:):eek: Co do wygladu to nie bylo nic oprocz manetek harrisa w ładne płomieniea reszta sie nie przejmuje bo i tak ten skuter nie bedzie wygladal:);) no moze cos jeszcze pomysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi