bestia Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Czeka mnie jeszcze złożenie moto i jak sie uda to mam chęć na weekend podjechać do dziadków i pewnie rodzinkę odwiedzę w sokołowie. Dam znać w piątek czy będę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoboy Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Widzę, że jest tu parę użytkowników 125-tek. Nie jestem z Siedlec, ale mógłbym zawsze dojechać jakby co, może się załapię? Można by zrobić jakąś przejażdżkę dla pojemności 125-250, bo pewnie osoby mające większe pojemności nie chciałyby jeździć ze względu na niższą prędkość przelotową. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Ja mozna powiedziec ze jestem z wegrowa.. dzieli mnie 3 minuty drogi tam... Wie ktos kiedy jest ten zlot w Liwie na zamku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Ja mozna powiedziec ze jestem z wegrowa.. dzieli mnie 3 minuty drogi tam... Wie ktos kiedy jest ten zlot w Liwie na zamku? 20-22 Czerwca tu więcej info: http://www.gryf.riders.pl/gp08.html Ktoś się wybiera :banghead:? pozdr :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witaj Hubi :crossy: Jak nie będę miał pecha to ja się pojawie. Mam prawie całą rodzinkę w tych okolicach wiec znam je lepiej niż Warszawę. Jak już będę wiedział ze dojadę to dam znać. Zostało mało czasu a ja mam do wymiany uszczelniacze w zawieszeniu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=71564&st=140 Wybiera sie ktos do Radawca w sobotę 21? Ja zapewne pojade (o ile nic nie wypadnie tego dnia :/) I szukam jakiegos towarzystwa, gdyz nie znam Lublina wogole i moge nie trafic na to lotnisko :D Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
88kamyczek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 20-22 Czerwca tu więcej info: http://www.gryf.riders.pl/gp08.html Ktoś się wybiera :smile:?pozdr :P ja sie wybieram w piatek ale ale kurr wracam w sobote wieczorem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazgord Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 ja mam 50, km do Siedlec, planuję jednak się przeprowadzić do tego miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal1968 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witam wszystkich i pozdrawiam,może znajdzie się miejsce i dla mojej pierdziawki na jakąś wyprawe?chcę gdzieś się wybrać na początku września :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Witam wszystkich i pozdrawiam,może znajdzie się miejsce i dla mojej pierdziawki na jakąś wyprawe?chcę gdzieś się wybrać na początku września :) Dlaczego dopiero na początku września ? może na weekend ? znaczy, niedziela 17 sierpnia. W piątek ma padać, w sobotę pracuję ... niedziela idealna na wyjazd np. do Wejsun na lina w śmietanie i zupę grzybową :D . Zbycho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal1968 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Dlaczego dopiero na początku września ? może na weekend ? znaczy, niedziela 17 sierpnia. W piątek ma padać, w sobotę pracuję ... niedziela idealna na wyjazd np. do Wejsun na lina w śmietanie i zupę grzybową :) .Zbycho Przykro mi Zbychu,ale ja dopiero bendę w Siedlcach w ostatni weekend sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surfinia Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 co taka cisza???????? gdzie ci wszyscy kursanci?? no wiec moja kolej...Witam wszystkich z okolic ;) chętnie z wami pośmigam w przyszłym roku.. mieszkam w Grodzisku, stad do Siedlec 2oo w pół godzinki, a do 'trasy warszawskiej' dolece w 5 min zupełny świeżak ze mnie, bo moto mam od b.niedawna ale podobno nieźle sobie radze :icon_mrgreen: a do wiosny mam nadzieje jeszcze potrenowac :flesje: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
88kamyczek Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Siemasz siemasz Aaaa wpadaj na pogawędkę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteer Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Widze że co jakis czas jest cisza w eterze :)) Ja chiał bym zaproponować jak macie czas 25 kwietnia zaprosić wszystkich z okolic Siedlec i nie tylko na otwarcie sezonu w Kodniu. Organizuje je z moim kolegą z Białej Podlaskie i z tamtejszym klubem.Zaczynamy o 10;30 pod bazyliką w Kodniu a potem sie zobaczy :))Potem jakaś przejazd o okolicy:))ZAPRASZAM :)) :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj Honda-the Power of Dreams.www.wyszomirski-honda.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily_mk Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 już rok minął,to może na ten coś zaplanujemy ? ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi