damek0007 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 z tego co sie orientuje to posiadaja, ja mam taka wersje i stopki pasazera sa :biggrin:ja tez mam wersje SC i nie mam stopek dla pasazera:) głowica oczywiscie dakarowa High Flow, gaznik dellorto, mikro filtr jest:) ja mam akurat pojemnosc 640:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rizo Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) Witam wszystkich Ja szukałem LC4 prawie 5 miesiecy i znalazlem z tego co ja zobaczyłem to LC4 SC - nie ma zegarów tylko zamontowany seryjnie licznik or roweru- brak rozrusznika- brak stopek tylnych- stelaż tylni aluminiowy ( lrzejszy ) przeważnie stalowy- bak 8 litrów ( ale nie zawsze )- brak akumulatora co posiada: światła krutkie długiekierunkistopsygnał Posiadam taką SC i jest idealna w teren jak i na droge bo jest lżejszaZnajomy ma LC4 dwu osobową - rozrusznik itp ale to już wywarzenie motocykla jak i jego waga na terez średnio sie nadaje ( do szaleństw ) nie jestem znawcą i moge sie mylić ale ja bym wybierał SC no chyba że ktoś bardziej stawia na wedrówki to te inne modeje są idealne. Jesli szukasz tylko w terez z rozrusznikiem i leciutki motor to proponuje EXC czterosów jest idealny jak by co to moge zapodać fotografie pozdrawiam Edytowane 2 Listopada 2007 przez rizo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 z tego co wiem SC seryjnie mialy okragly zegar bez kontrolek ( inne wrsje prostokatny z kontrolkami) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 z tego co wiem SC seryjnie mialy okragly zegar bez kontrolek ( inne wrsje prostokatny z kontrolkami)I to tez się zgadza, tylko ze taka zależność była w trochę starszych rocznikach. Róznica była też w srednicy prędkosciomierza-SC, czy potem SXC mialy mniejszej średnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Witam,kumpel takiego kupuje i ma wpisane 25 Kw co z reszta czuc. Jest to 96 rok - gdzie jest przyblokowany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) najczęściej ograniczeniem był brak możliwości pelnego otwarcia przepustnicy ) dlatego łatwo to można bylo usunąć Edytowane 4 Listopada 2007 przez paolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 ale jaka pojemność? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbiterpl Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Ja mam wpisane 15KW - wiec wpisem bym sie nie przejmował Co do przepustnicy to zauważyłem, ze mam za długa linkę i nie wystarcza ona na pełne otwarcie przepustnicy (brakuje okolo 7mm). Motocykl raczej nie jest zablokowany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 ale jaka pojemność?620 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rizo Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Witam wszystkichPosiadam LC4 620 bez rozrusznikaPierwsze odpalanie jest makabryczne, jak pochodzi to potem pali za 1 kompresja była sprawdzana i jest okma ktoś jakieś patenty na odpalanie 620-stki z kopa?? Motorek wygląda tak " troche sie pochwale :icon_question: " http://www.drukftp.com/LC402.gifhttp://www.drukftp.com/LC403.gifhttp://www.drukftp.com/LC404.gif pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 probowales tak:wlaczyc ssanie, przekopac na odprezniku z 10-15 razy. ustawic tlok w momencie gdy idzie "na dol", mocno kopnac.jezeli jest prawidlowo wyregulowany to powinien odpalic za 1-2 strzalem. jezeli nie, to skontroluj swiece i filtr powietrza jaki masz gaznik?pytam bo moj lc4 400 cos zaczyna kaprysic przy odpalaniu na zimno, a mam dellorto (slyszalem o nim troche zlych opini) Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 ale jaka pojemność?609 cc a model 620 :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rizo Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 probowales tak:wlaczyc ssanie, przekopac na odprezniku z 10-15 razy. ustawic tlok w momencie gdy idzie "na dol", mocno kopnac.jezeli jest prawidlowo wyregulowany to powinien odpalic za 1-2 strzalem. jezeli nie, to skontroluj swiece i filtr powietrza jaki masz gaznik?pytam bo moj lc4 400 cos zaczyna kaprysic przy odpalaniu na zimno, a mam dellorto (slyszalem o nim troche zlych opini) nie znam sie na gaznikach ale jutro podjade do znajomego i mi wszytko powieten motorek to jest pierwszy z taką pojemnością i nie zawsze wyczuje kiedy tłok idzie na dol ale dzięki i zrobie tak jak piszesz jak dowiem sie o gazniku dam znac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukikmx Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Witam apropo filtruw w lc4 posiadam rok 97 pomarańcz siedzienie na zapinke , jeden filtr za cylindrem ,drugi w silniku gdzie je mogę kupić pozdrawiam. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rizo Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Witam apropo filtruw w lc4 posiadam rok 97 pomarańcz siedzienie na zapinke , jeden filtr za cylindrem ,drugi w silniku gdzie je mogę kupić pozdrawiam. :buttrock: witamdostalem nr od znajomego - tez bede dzwonilkoleś ma podobno prawie wszystko, przywozi z niemien - tel. 792808123 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi