zielony91zelow Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 MOIM ZDANIEM BYŁO BARDZO FAJNIE A SZCZEGÓLNIE FAJNE MOTO MIELI CHLOPAKI Z PABIANIC CO Z SIMSONA POTRAFIĄ 100KM/H WYCISNĄĆ NO I TEN KOLEŚ NA RS-CE 125 :) NO ALE Pawelo MIAL UPADEK NIESTETY NIC CI SIE NIE STAŁO ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 dajcie jakies foto jestem bardzo ciekawy jak tam było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 hehe nic mi sie nie stalo, troche przyszlifowalem owiewke. po prostu jak wyjezdzalismy z drogi podporzadkowanej na kopalni kolega przede mna chcial zablokowac ruch i zajechal mi droge a ja zeby w niego nie cmoknać to przyhamowalem za ostro i mala wywrotka byla. Ale generalnie zdarłem tylko kolano, bardziej mnie boli ta owiewka :offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Precel to taki czlowiek jest, ktory kupi motocykl (motorower) i jezdzi na zloty i mowi wszystkim do okola jaki to ten motor jest ladny i jaki wogole xD precli mozna poznac po odblaskowych kamizelkach i kufrach xD tudzież sakwach :]Z preclowaniem zwiazane tu jest wszystko, smiesza mnie takie zloty, nie lepiej to paliwo stracone na zlocie wykorzystac inaczej? Moj sprzet sluzy do ujebania go w blocie i kurzu a potem do uczenia sie jazdy na kole, co nie znaczy, ze nie dotycza go takie rzeczy jak smarowanie lancucha czy wymiana oleju. A juz najbardziej mnie cieszy gdy ci wszyscy na pedzichujach uwazaja sie za prawdziwych motocylistow i robia sobie zloty i potem jada przez miasto w paradzie :icon_question: poubierani w skory na simsonkach :icon_biggrin:nie badz zalosny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony91zelow Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 o matko weźcie o tych preclach nie gadajcie !!! każdy jezdzi jak moze i tyle a foto juz niedługo bedzie tylko trzeba zebrac od każdeko wszytkie foto :icon_question: mam tu link z filmikiem i 2 adresy na których można pobrać fotki bedzie tego jeszcze wiecej niedługo http://pl.youtube.com/watch?v=GEXmjFQR7HA&NR=1 - film http://www.sendspace.com/file/0yhje9 http://file4u.pl/download/33219 - foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) MOIM ZDANIEM BYŁO BARDZO FAJNIE A SZCZEGÓLNIE FAJNE MOTO MIELI CHLOPAKI Z PABIANIC CO Z SIMSONA POTRAFIĄ 100KM/H WYCISNĄĆ NO I TEN KOLEŚ NA RS-CE 125 :bigrazz: NO ALE Pawelo MIAL UPADEK NIESTETY NIC CI SIE NIE STAŁO ?? No a czemu akurat ja, a gudaj na MTX 125 czy patryk na DT 125 wam sie nie podobal :) dzieki za wyróżnienie z posrod 125 :D. Ja tez uwazam zlot za udany. P.S. Mam pytanko ma ktos moze fotke jak pale gume na rs siedzac na baku?? jak tak to przeslijcie Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez matik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 http://file4u.pl/download/33219 - foty Not FoundThe requested URL /download/33219 was not found on this server. Nie działa link. Poza tym widać fajną atmosfere mieliście. Za rok coś planujecie ? Oby tak dalej :notworthy: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony91zelow Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 e tam przez ten rok odbedzie sie wiecej zlotów :icon_twisted: a ja mam filmik jak na 125 paliłeś gumiaka napisze do ciebie na gg a tamte moto też fajen były bo nie powiem ale twoje mi najbardzoej wpadło w oko :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 szkoda ze w moich okolicach nikt nir organizuje takich zlotow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony91zelow Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 a gdzie mniej wiecej lezy twoja miejscowośc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 okolice suwałk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 To trzeba pojechać dalej na zlocik. Jakiś problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 brak czasu i pieniedzy niewiem moze jak bedzie do 50 km ode mnie to pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 witam nie chciałem zakładac nowego tematu to skozystałem z tego a mianowicie organizuje zlot :) dnia 31/08/2007 to bedzie niedziela na zakonczenie wakacji ;) zlot odbedzie sie w miejscowosci Bachanowo http://mapa.szukacz.pl/ narazie mam 3 moto :) chetni niech pisza na gg :) o szczegółach napisze jeszcze pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrolohead_69 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Musiało być fajnie. Mam niedaleko więc może jak się nauczę dobrze jeździć to w przyszłym roku wpadnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi