SimonN Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Witam Przerysowałem lekko powierzchnię układu wydechowego w mojej GS500F, jaką pastę polerską polecacie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sloniu Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 najlepsza jest oczywiście tempo :) wcześniej jeżeli rysy są dość duże, możesz wyrównać papierem 1000 a następnie 2000 i 2500 i po tym pasta tempo, będzie jak lustro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
super_stalker Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Ja używałem pasty G3 i automax'u - polecam obie, tylko nie oszczędzaj czasu na papierze ściernym od tego w dużej mierze zależy efekt końcowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emil1005 Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 najlepsza jest oczywiście tempo :) tempo na inne powierzchnie niz lakier praktycznie sie nie nadaje, naprawde marne efekty przynosi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziki_YZF Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Mam ten sam problem. Tłumik jest chromowany i jest trochę skatowany. Macie jakieś pomysły czym to wylizać żeby śladu nie było? pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YARECK Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Ja używam past G3 i G6.Rewelka. Zawsze cieszy mnie widok czystych kominów w mojej maszynce po wyczyszczeniu. Mówię tu o rurach z przodu, które to po jeździe w deszczu są jak asfalt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monter_ Posted March 3, 2018 Share Posted March 3, 2018 Czy przy pomocy takiej pasty można zredukować mikro-rysy?Tempo jest mitem amatorów. Wszystko co zawiera jakieś woski sroski tylko tuszuje zarysowania. Do mikrorys to farekla G3 ale i popularne pasty w sklepach motoryzacyjnych dadzą radę.Od jakosci pasty zależy czas jaki poświecisz na ich usuwanie. Ważne też co znaczy dla Ciebie mikrorysa.Ja używam 3M i nie ma sobie równych...szkoda, że tak późno dałem się przekonać. Quote lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hun996 Posted March 6, 2018 Share Posted March 6, 2018 Swego czasu używałem pasty Sonax do powierzchni chromowanych. :lalag: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts